Mi történt? Egészen különös részletet szúrtak ki a fülig szerelmes Tóth Gabiék friss fotóján

Tóth Gabi és Papp Máté Bence kiruccant vidékre.

A Baranya vármegyei Palkonyára látogatott Tóth Gabi és Papp Máté Bence, legalábbis erről árulkodik a szerelmesekről készült friss fotó, amelyet az énekesnő osztott meg az Instagramon.

Palkonya bizonyára nem ismeretlen a számukra, Tóth Vera és férje ott üzemeltet egy panziót és egy helyi alapanyagokból dolgozó vidéki lakáséttermet Palkonyha néven. Kisboltjukról nemrég érdekes információk láttak napvilágot, amelyek egy részét az énekesnő igyekezett megcáfolni.

Kapcsolódó: Pattanásig feszültek az indulatok: Feljelentést tett Tóth Vera, miután kínos dolog derült ki a férje kisboltjáról

A gerlepárról

Ami azonnal szembetűnik Tóth Gabi fotóján, hogy a szerelmesek egymáshoz öltöztek, talpig feketében kémlelték a tájat. Ahogy a blikkruzs.hu-n rámutattak,

a híresség valódi kaméleon,

ugyanis mindig az aktuális partneréhez igazítja a saját stílusát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Mint írtuk, nemrég ünnepelte a születésnapját a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence. Kapcsolata Tóth Gabival nem sokkal azután került nyilvánosságra, hogy az énekesnő bejelentette válását Krausz Gábortól. Utóbbi szerint a procedúra békésen zajlott. Megjegyezte, ha nem a reggeli órákban lett volna a tárgyalás, még koccintottak is volna egyet.

Megírtuk, hogy Tóth Gabit az első pillanatban befogadta Papp Máté Bence családja. Az énekesnő nemrég arról nyilatkozott, hogy párja szerettei nyitottan álltak hozzá, és amikor mindenki ellene volt, ők lettek a menedéke.

A híresség mindeközben komoly egészségügyi problémákkal küzd. Minderről >>ITT<< olvashatsz részletesen.

Íme néhány fotó a kaméleonként stílust váltó énekesnőről és párjairól

Az előző posztot meglovagolván; @tothgabi és a változatos stílusa
byu/vaniliasvattacukor intalk_hunfluencers

(tothgabi/Instagram/r/talk_hunfluencers/Reddit/Nyugati Fény)

Valódi Hírek