Videóval: Herczeg Zoltán új részleteket árult el a fogvatartásáról

Soha nem akar visszacsúszni.

2022 őszén tartóztatták le Herczeg Zoltánt, ugyanis a divattervezőnél kábítószert találtak a rendőrök. Később felmerült annak a gyanúja, hogy Herczeg nemcsak fogyasztotta, de terjesztette is a drogot.

A divattervező ezt a vádat mai napig elutasítja.

Herczeget körülbelül fél év elteltével bocsátották szabadon, jelenleg nyomkövetős bűnügyi felügyeletben van, tehát otthon lehet, de nyomkövető van rajta: figyelik, hogy mit csinál, merre jár.

A szabadulása után nem sokkal később Herczeg már posztolt is a Facebookon: a közösségi oldalán arról beszélt a divattervező, hogy az elmúlt fél évben számára új értelmet nyert a szabadság.

Legutóbb pedig hétfőn, az RTL Fókusz című műsorában bukkant fel. A műsor elején leszögezte: soha nem volt bűnöző és kábítószerrel sem kereskedett. Majd elmesélte a letartóztatásának a történetét, illetve arról is beszélt, hogy mivel töltötte az idejét a rácsok között.

Az adás után az RTL újra felkereste a divattervezőt, hogy megkérdezzék: miképp fogadta a nyilvánosság a vele készült Fókusz-adást.

Herczeg elmondta, hogy úgy érzi, mivel 20 éve szerepel a nyilvánosságban számot kellett adnia arról, hogy mi történt vele az elmúlt félévben. Herczeg kijelentette:

„ez életem legnagyobb tanítása, nem akarok visszacsúszni.”

Mutatjuk a teljes beszélgetést:

(rtl.hu nyomán)

Valódi Hírek