Elszabadult Bencsik András: Súlyos mondatai ismét felkavarják a port (+videó)

Folytatódik az ámokfutása.

Bencsik András nem áll le. A kormánypárti publicista a HírTv-ben újabban arról értekezett, hogy „ma a feketék uralkodnak Dél-Afrikában, aminek a következményei rettenetesek”.

A Demokrata nevet viselő médiatermék főszerkesztője mindezt aközben állapította meg, hogy

bemutatta a nyomtatványa gondozásában kiadott „Lődd le a búrt!” című könyvet.

Bencsik azt mondta: a búrok – a holland és flamand, hugenotta és német származású telepesek – , akik „inkább afrikánernek nevezik magukat”, egy „csodálatos kultúrát” építettek ki Dél-Afrikában, ami „a huszadik század elejére vezető civilizáció volt”. Bencsik ezzel kapcsolatban közölte, hogy „a világ első szívátültetését is Fokvárosban hajtották végre”.

„Szóval egy magas kultúra, amikor jött egy fordulat. Ők ugye apartheidnek, megkülönböztetésnek nevezték azt a rendszert, hiszen jöttek folyamatosan a feketék Afrika középső részéről, a jólét vonzotta őket, és ’94-ben, ha jól emlékszem, történt egy választás, ahol a Nelson Mandela kiszabadult a börtönből, és a feketék vették át az irányítást.

És utána elindult egy kontra-apartheid, tehát ma a fehéreket üldözik, és ami a legfájdalmasabb, ezért adtuk ki ezt a könyvet, (…)

van egy néger mozgalmi dal, aminek az a refrénje, hogy »öljük meg a búrt«”

– jelentette ki Bencsik András, aki úgy folytatta, hogy vélekedése szerint Nyugat-Európa jövőjét Dél-Afrikában írják, mert „beindult egy szokatlan mértékű migráció”, és úgy gondolja, „nem etnikai feszültség van itt”, hanem „egész egyszerűen odaáramlott egy csomó ember, akinek nincs tudásuk, eszközük és képességük a civilizáció működtetésére”. Hozzátette azt is, hogy ez a rengeteg ember pedig „elmossa azt a fantasztikus kultúrát, amit az ősök megteremtettek”.

Bencsik kifejtette, hogy a „szegényeket” – vagyis a búrokat – „nem szeretik„, mert „a politikailag korrekt gondolkodás szerint megkülönböztették a fehéreket a feketéktől”.

„Ma a feketék uralkodnak Dél-Afrikában, aminek a következményei rettenetesek”

– fűzte hozzá.

„Magyarország még egy szabad ország,

itt még az ember hallgathat a szívére, hallgathat az eszére, ezért azt gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy legalább a magyar közvélemény ismerje meg ezt a fájdalmas, szomorú és nagyon tanulságos történetet”

– folytatta.

A műsorvezető azon felvetésére, miszerint a könyv párhuzamot von a búrok és a magyarok között, Bencsik heves bólogatások közepette jelentette ki, hogy igen, van párhuzam a búrok és a magyarok között, mégpedig az alábbiak:

  • „a szabadságszeretet,
  • az elszánt küzdelem azért, hogy túl akarunk élni,
  • és ami a legfontosabb, hogy a búrok nem indítottak soha hódító háborút.”

Bencsik András különös megmozdulásairól mi is rendre beszámolunk. A közelmúltban óriási botrányt váltott ki, amikor a publicista az ugandai melegek kivégzésén örömködött, „jó hírként” tálalva azt, de arról is írtunk, hogy az orosz propagandatévé riportfilmjében oroszul fasisztázta az ukránokat egy Nagy-Magyarország térkép előtt.

Utóbbi videó egy ideig nem volt elérhető mindenki számára, ugyanis az orosz oldalt csak VPN-nel (virtuális magánhálózattal) lehet megtekinteni, mert a csatorna oldalaihoz korlátozott a hozzáférés Európa területén. Azonban azóta felkerült a riportfilm a Youtube-ra is, amit alább lehet megtekinteni.

Videó:

Kapcsolódó:

Mi lesz most? Börtönnel fenyegette meg a Fidesz kedvenc újságíróját Varga Judit államtitkára

Áll a bál: Gulyás Gergely keményen kiosztotta a melegek kivégzésén örömködő Bencsik Andrást

https://nyugatifeny.hu/2023/03/29/mi-tortent-akkora-botranyt-kavart-bencsik-andras-szovege-hogy-eltuntettek-a-videojat

Valódi Hírek