Hont András vagy az ATV nyeri a legnagyobb tahó címet a zaklatott színésznő ügyében?

Ezt a kérdést teszi fel a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű emberi jogi csoport.

Mint ismert: Sárosdi Lilla a hétvégén számolt be egy őt ért korábbi zaklatásról. A színésznő azt írta:

“A Margit hídnál – sosem feledem a képet – oldalra nézek, látom a parlamentet, és előttem a nagyrendező térdel a kocsiülésen, letolt sliccel, pici löttyedt hímtagja limbál a szemem előtt, “Puszild meg!” – hallom az instrukciót.”

Sárosdi Lilla ma megnevezte egykori zaklatóját, Marton László rendező személyében. (Az érintett természetesen mindent tagad.)

A számtalan együttérző, biztató, szolidáris reakció mellett érkezett néhány minősíthetetlenül tahó is – hívja fel a figyelmet az emberi jogi csoport.

Hont András, a hvg.hu rovatvezetője (tévéműsorok gyakran szerepeltetett megmondóembere) ma megjelent cikkében például ilyen mondatokat ír le:

„Sárosdi Lilla maga szállt be a rendező autójába. Elfogadom, amit erről mond, hogy a megszeppentségtől és a meghatottságtól eszébe sem jutott, hogy bármi baj érheti, és hogy a rendező a tudatlanságát használta ki. Akkor viszont ez a baj, erről kell beszélni, hogy egy mégiscsak felnőtt nő nem is mérlegeli, hogy egy idősebb úr miért viszi kocsikázni.

Valamint: „Amit Sárosdi Lilla közléséből tudunk, abból hiányzik az erőszak és a hatalommal való visszaélés mozzanata”.

A teljes cikket itt találod, ha alacsony a vérnyomásod.

Hasonlóan ízléses az ATV ma meghirdetett szavazása, ahol bulvárszenzációvá silányítva, egyfajta Való Világ-kiszavazóshowként lehet voksolni arról, hogy a kedves néző az áldozatnak vagy az elkövetőnek hisz-e.

Íme:

És Puzsér Róbert még meg sem szólalt a témában! Erős napokat élünk…

 

Valódi Hírek