Bumm! Dobrev Klára visszaszólt Magyar Péternek, aki kamu érvekkel próbál kibújni a tévévita alól

„Bátorságot” hirdet, de gyáván sunnyog a „messiás”.

Mint ismert, a hárompárti baloldali koalíció listavezetője, Dobrev Klára már négy listavezetői vitára mondott igent, miközben a „bátor” (ex-)fideszes férfiak, Deutsch Tamás és Magyar Péter a legkülönfélébb kamu érvekkel próbálnak menekülni a vita elől.

Dobrev pénteken a közösségi oldalán tudatta, hogy a Partizán, az RTL és a Szabadság körei után egy negyedik vitafelkérésre, az ATV listavezetői vitájára is igent mondott.

„A vita jó és szükséges egy olyan demokráciában, amiért mi is küzdünk. Aki ezt így gondolja az nem válogat, nem menekül, és nem keres kifogásokat.”

– írta a mai posztjában Dobrev.

A szabadidejében facebookos trollként is működő Magyar Péter ez alá kommentelt be:

„Tisztelt Képviselő Asszony!

Ahogy többször is jeleztem, nyitott vagyok a vitára, sőt szükségesnek tartom azt. Viszont gondolom, abban egyetértünk, hogy egy ilyen vitának a “köz”televízióban van a helye, élő adásban. A magam részéről várom a közmédia megkeresését.

Tisztelettel,
Magyar Péter”

Magyar kamu dumájára Dobrev szintén kommentben reagált, azt írta:

„Tisztelt Magyar Péter!

Mint azt Ön is pontosan tudja, a közmédia műsorrendje a Karmelita kolostorban dől el. Ön Rogán Antaltól akar függővé tenni egy demokratikus vitát, miközben nemet mond a legnézettebb kereskedelmi tévécsatornának és a százezrek által követett Partizánnak? Gondolja át, várom Önt a vitákon!

Tisztelettel,
Dobrev Klára”

.

A politikusok kommentvitájához >>ITT<< tudsz hozzászólni.

Valódi Hírek