Teljesen elborult Hont András agya: Röhejes hazugsággal támadta meg Puzsér Róbertet

Ezt nem láttuk jönni.

Egyre gyakrabban történik olyan esemény a magyar közéletben, amitől az ember esze megáll és egy helyben toporog.

Az ATV és a kormánymédia által futtatott egykori fideszes önkormányzati képviselő, Hont András most korábbi barátját, Puzsér Róbertet támadta be egy pofaszakasztó blődséggel.

Hont és Puzsér évekig jó haverok voltak, közösen szerepeltek az ATV ÖT című műsorában, de műsoron kívül is gyakran összejártak, ivócimborák voltak, mint arról számos fotó tanúskodik a közösségi médiában:

(képek: Instagram / Hont András)

Mint ismert, a 15 éven keresztül a Fideszben szocializálódott Hont András néhány évnyi álfüggetlen kitérő után megtért egykori pártjához, a Fideszhez, a KARC FM nevű fideszes propagandarádióban be is vallotta, hogy a kormány-ellenzék párharcban a kormánynak szurkol:


.

Hont András elmúlt évekbeli aljasságairól több ízben megemlékeztünk már, így beszámoltunk róla, amikor

  • választási csalással vádolta Pikó Andrásékat (>>ITT<<)
  • Dobrev Klárát nőiségében gyalázta (>>ITT<<)
  • az ellenzéki női szavazókat azzal sértegette, hogy azok szerinte Karácsony Gergely farokméretére kíváncsiak (>>ITT<<).

Most korábbi ivócimborájának, Puzsér Róbertnek ment neki, amikor csütörtökön azt írta róla:

„Aki úgy totyog, mint egy dékás, úgy hápog, mint egy dékás, és úgy néz ki, mint egy dékás, az minden bizonnyal Puzsér Róbert.”


.

Hont bornírtságával szemben Puzsér természetesen továbbra is az egyik legirracionálisabb Gyurcsány-gyűlölő a magyar közéletben, aki Morvai Krisztina hazugságát átvéve folyamatosan „szemkilövetőnek” nevezi a DK elnökét, ami a magyar nyelv szabályai szerint azt jelentené, hogy Gyurcsány Ferenc kifejezetten arra adott utasítást, hogy emberi szemeket lőjenek ki. (Ilyen természetesen nem történt).

Emellett Puzsér az egyik legszuggesztívebb prédikálója a hamis Orbán-Gyurcsány szimmetriának, a „mindegyik egykutya” legostobább kocsmafilozófiájának, mintha a két politikus hibái, bűnei bármilyen viszonylatban egy szintre hozhatóak lennének egymással.

Puzsér Róbert tehát Hont András hazugságával szemben egyáltalán nem vált dékássá, csak Hont számára időközben már a „mindenkit egyformán rugdosunk” puzséri alapállása is vállalhatatlan lett, hiszen ő kifejezetten az ellenzéket akarja rugdosni, a Fideszt pedig méltatni.

Valódi Hírek