FRISS: Újabb hírek érkeztek az autóbalesetben megsérült Sallai Nóra állapotáról

Egy másik egészségügyi intézménybe szállították át a színésznőt.

Sallai Nóra állapota apró lépésekkel, de javuló tendenciát mutat. A színésznőt súlyos autóbalesetét követően egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelték, majd átszállították egy rehabilitációs intézetbe. A színésznő még nem tért magához, de már egyre többször nyitja ki a szemét – tudta meg a Blikk.

Tragikus balesetet szenvedtek

Beszámoltunk róla, hogy Sallai Nóra és kisfia szeptember végén tartottak hazafelé egy születésnapi ünnepségről, amikor súlyos autóbalesetet szenvedtek.

Egy utcából kanyarodtak ki, mikor nagy sebességgel beléjük csapódott egy BMW-s. Az ötéves kisfiút már a helyszínen újra kellett éleszteni, őt és édesanyját is válságos állapotban szállították kórházba. Sajnos hiába küzdöttek kisfia életéért az orvosok,

pár nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Sallai Nórát azóta egy budapesti kórház intenzív osztályán kezelték. Vérre is szüksége volt a műtétekhez, ezért kollégái a közösségi médiában véradásra kérték az embereket. A színésznőn több műtétet elvégeztek az orvosok. Férje korábban azt nyilatkozta, hogy felesége már valamivel jobban van, de még mindig válságos az állapota és hosszú rehabilitációs időszak vár rá.

Nem sokkal később újabb hírek érkeztek, hogy a színésznőt levették a lélegeztetőgépről,

önállóan lélegzik,

és egyre többször nyitja ki a szemét is, majd egy orvos is nyilatkozott arról, hogy miért kellett a színésznőt mesterséges kómában tartani.

Még mindig súlyos az állapota de lassacskán javul

Csütörtökön biztató hírek érkeztek a színésznőről. A lap információi szerint Sallai Nórát átszállították egy Budapest környéki

rehabilitációs intézetbe,

és ott folytatják a kezelését. A színésznő állapota még mindig nagyon súlyos, de minimálisan javul.

„A napokban átszállították őt egy rehabilitációs klinikára. Miután lekerült a lélegeztetőgépről, néhány napig megfigyelték, hogy mennyire stabilan és biztosan képes önállóan lélegezni. Mivel nem volt semmi gond, nem látták indokoltnak, hogy továbbra is az intenzív osztályon kezeljék”

– mondta a lapnak egyik informátoruk.

Hozzátette: az, hogy átszállítják a színésznőt egy másik klinikára, az orvosok és a család közös döntése volt. Már más típusú felügyeletre és kezelésre van ugyanis szüksége, és szerencsére

már annyira stabil állapotban van, hogy szállítható is.

Az orvosok még mindig azt várják, hogy Sallai Nóra magához térjen. Akkor tudják felmérni az állapotát, hogy ennek megfelelően kezelhessék tovább.

„Nóri állapota minimálisan javuló tendenciát mutat, de még mindig rendkívül súlyos. Már nem altatják mesterségesen, de egyelőre nincs is magánál, ehhez még kell egy kis idő. A szemét viszont egyre gyakrabban nyitja ki, ami jó jel”

– mondta az informátor.

Valódi Hírek