Friss hírek érkeztek a balesete után életveszélyes állapotba került magyar színésznőről

Sallai Nóra állapota javul: a színésznő már önállóan lélegzik!

Ahogyan arról korábban már több cikkben is beszámoltunk, Sallai Nóra szeptember végén súlyos autóbaleset áldozata lett Alsónémediben. A karambolban Nóra ötéves kisfia, Bende életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az orvosok erőfeszítései ellenére a színésznő kisfia elhunyt. Nóra állapota szintén kritikus volt, ezért egy fővárosi kórház intenzív osztályára szállították, ahol azóta is kezelik.

A család számára hatalmas csapás volt a kisfiú elvesztése, de reménykednek abban, hogy Nóra túlélheti a tragédiát.

Biztató hírek – Sallai Nóra állapota javul

Több mint két hete már, hogy Sallai Nóra válságos állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán. Szerdán reménykeltő hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról.

Sajtóinformációk szerint a színésznő már képes önállóan lélegezni, és egyre többször nyitja ki egy-egy pillanatra az egyik szemét. Ez fontos előrelépés lehet a felépülése szempontjából. Bár még mindig válságos az állapota, ezek a jelek reményt adnak a családnak és a rajongóknak, hogy

van esély a teljes felépülésére.

Több életmentő műtétre is szükség volt

A balesetet követően a színésznőn több életmentő műtétet hajtottak végre, amelyeken sikeresen átesett. Irányított véradást is szerveztek az élete megmentése érdekében.

Az elmúlt két hétben Nóra állapota lassan, de biztosan javulni kezdett. Bár az orvosok még nem tudták felébreszteni a mesterséges kómából, az a tény, hogy

már önállóan lélegzik és egyre több pillanatra nyitja ki a szemét,

óriási előrelépés. Az orvosok szerint hetekbe telhet, mire teljesen visszanyeri tudatát, de ezek a jelek mindenképpen biztatóak.

Most arra várnak, hogy a Jóban–rosszban egykori színésznője magához térjen, és akkor a tapasztaltak alapján folytassák a kezelését. Ha Nóra tudatára ébred, folytatják a további vizsgálatokat, hogy felmérjék a fennmaradó sérülések mértékét, és eldöntsék, szükség van-e további operációkra.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek