Súlyos balesetet szenvedett a magyar sorozatsztár, vért kérnek a felépüléséhez

Sürgős segítség kell Sallai Nóra felépüléséhez balesete után.

Sallai Nóra, a Jóban-rosszban sorozat színésznője és ötéves kisfia pénteken

súlyos autóbalesetet szenvedtek

Alsónémediben. A színésznő életéért jelenleg is küzdenek.

Színésztársa, Csonka András a közösségi oldalán arra kért mindenkit, hogy lehetőségük szerint segítsenek irányított véradással a színésznőnek.

Hétfőn történt a szörnyű baleset

Hétfőn súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra és ötéves kisfia. Akkor Bogdányi Titanilla színésznő a közösségi oldalán megrendítő üzenetben kérte a követőit arra, hogy imádkozzanak Sallai Nóra felépüléséért. A story.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy kolléganője jelenleg is élet-halál között lebeg.

„Nehéz mit mondanom, és nem is szeretnék többet, tekintettel kell lennem a családjára. De innen is kérek mindenkit, mondjanak el érte egy imát”

– írta akkor Bogdányi Titanilla.

Családi látogatásról indultak haza kisfiával

A baleset pénteken, Alsónémediben történt – tudta meg a Blikk. A 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartottak hazafelé, amikor megtörtént a szörnyű baleset. A Haraszti útra kanyarodtak ki autójukkal, amikor egy BMW hatalmas sebességgel beléjük csapódott.

A színésznő autója felborult és összeroncsolódott. A BMW-ben egy 18 éves és egy 21 éves fiatal utazott. A borzalmas pillanatokról felvétel is nyilvánosságra került, amit egy autós fedélzeti kamerája rögzített – foglalta össze a lap. Az is kiderült a Tények riportjából, hogy egy 15 éves lány segített rajtuk a baleset után, aki tanúja volt a hatalmas karambolnak és azonnal a gyermek és édesanyja segítségére sietett.

Az Országos Mentőszolgálat a Blikknek azt nyilatkozta:

„Bajtársaink egy kisfiút sikeresen újraélesztettek, majd őt és az édesanyját kórházba szállították, mindkettejüket életveszélyes állapotban. További két fiatal férfit végtagsérülésekkel, helyszíni ellátást követően szintén kórházba szállítottunk. A sérültek állapotáról a kórházba szállítást követően nincs tudomásunk.”

Véradással tudunk segíteni

Csonka András a közösségi oldalán leírta, hogyan tudunk segíteni a színésznőnek és kisfiának, megjelölte

a fontos időpontokat és helyszíneket,

ahol lehetőség van a véradásra:

„Kedves Művészek, Kedves Kollégák!

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége.

Kérjük, hogy aki teheti,

vegyen részt irányított véradásban,

és segítsen Nórának.

A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett.

Továbbá, október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett.

Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

Kéméndi Sallai Nóra részére

TAJ-szám: 086 162 010

A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül.”

A szörnyű balesetről egy autós fedélzeti kamerája rögzített felvételt:

Valódi Hírek