Megrendítő tragédia: Hiába imádkozott az ország, meghalt Sallai Nóra kisfia

A kórházban meghalt Sallai Nóra ötéves kisfia.

A kórházban meghalt a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende – tudta meg a blikk.hu.

Szeptember végén történt a szörnyű baleset

Beszámoltunk arról, hogy szeptember 27-én, pénteken súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra és ötéves kisfia. Akkor Bogdányi Titanilla színésznő a közösségi oldalán megrendítő üzenetben kérte a követőit arra, hogy imádkozzanak Sallai Nóra felépüléséért. A színésznő elmondta, hogy

kolléganője élet-halál között lebeg.

„Nehéz mit mondanom, és nem is szeretnék többet, tekintettel kell lennem a családjára. De innen is kérek mindenkit, mondjanak el érte egy imát”

– írta akkor Bogdányi Titanilla.

Sallai Nóra családi látogatásról indult haza kisfia társaságában

A baleset Alsónémediben történt.

A 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé,

amikor megtörtént a szörnyű baleset. A Haraszti útra kanyarodtak ki autójukkal, amikor egy BMW hatalmas sebességgel beléjük csapódott.

A színésznő autója felborult és összeroncsolódott. A BMW-ben egy 18 éves és egy 21 éves fiatal utazott. A borzalmas pillanatokról felvétel is nyilvánosságra került, amit egy autós fedélzeti kamerája rögzített – foglalta.

A kórházban elhunyt gyermek miatt a büntetőeljárás megváltozott halált okozó balesetre

A portál úgy tudja, hogy a büntetőeljárás során változás állt be Sallai Nóra drámai karambolja után. Míg a múlt hét folyamán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott.

Már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás.

Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia.

A portál információi szerint a Jóban-rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért. Így

a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára, Bendére.

A gyermekről az utolsó információ az volt, hogy még a helyszínen újra kellett éleszteni.

Valódi Hírek