Hogy mi? Ledobja a festéket a hajad, ha meglátod, mivel furikázik Szijjártó (+ fotók)

Elképesztő luxus: ezzel a BMW-vel utazgat Szijjártó Péter.

A miniszter nem veti meg a luxust

Egy lakás árába kerül, amiben múlt héten Szijjártó Péter Moldovába utazott. A megszokott, „autóból kiszállós” kép mellett a miniszter egy másik fotót is megosztott, ezen egy zöld rendszámos, fekete BMW látható. Az utazásról készült képeket az Instagramon is megosztották – szúrta ki a Forbes.

A luxusjachtozás után persze mondhatnánk, hogy már meg sem lepődünk. De azért talán kissé túlzás ez a rongyrázás, miközben a forint a padlón van, az albérlet- és ingatlanárak az egekben, az élelmiszerárak folyamatosan emelkednek, a hazai ipar a padlóra került, a kisboltok pedig sorra zárnak be.

De vigasztaljon minket, hogy legalább a miniszter úr kényelmesen utazik. Az pedig, hogy Szijjártó kardoskodott 2018-ban a leghangosabban a BMW-gyár Debrecenbe költöztetéséért, valamint hogy jachtozós barátja, Benkő Szilárd tulajdonában álló Verbau Kft. a gyárépítésben és a hozzá kapcsolódó vasúti fejlesztésben is részt vesz milliárdokat szakítva,

bizonyára csupán a véletlenek összjátéka.

Na, de térjünk vissza a „csodajárgányra”.

Nem áll távol a luxus Szijjártó minisztertől

Az autó rendszámát az ügyfélkapu rendszerében ellenőrizte a Forbes, így derült ki, hogy az említett autó egy BMW M760e XDRIVE-limuzin. Ez az autó

listaáron 55 millió forint.

Színe fekete, belül barna bőrülésekkel, ráadásul idei gyártmány, augusztus 15-én vették először nyilvántartásba.

„Az autó egy végtelenül otthonos autóbelsőt kínál, az ajtókon gombok helyett érintőképernyős vezérlőkkel, és a hátsó utasoknak egy lehajtható, 31 hüvelykes, 8K-s monitorral.

A fő vonzereje mégis az embléma: ezen az autón egy BMW-logó van,

miközben a luxus élménye már megugorja a Rolls-Royce-tól megszokott színvonalat,

csak talán egy fokkal kevésbé hergeli a népet”

– mondta Storcz Antal, a CheckEngine csatorna autós youtubere a lapnak.

Szijjártó BMW

Szijjártó Péter Instagram

Valódi Hírek