Mi történt? Tóth Vera megszólalt az agyában élő démonokkal kapcsolatban

Tóth Vera súlyos betegségeiről és a fejében motoszkáló démon kapcsán szólalt meg a nyilvánosság előtt.

Tóth Vera az Instagram-oldalán arról számolt be, hogy rendkívüli egészségügyi problémákkal küzd. Az énekesnő megdöbbentően őszinte vallomásában elárulta: nem szívesen teregeti ki nyilvánosság előtt életének fájdalmasabb részeit, ám ezúttal mégis kivételt tett.

Tóth Vera egész eddigi életét átgondolta a sürgősségin

„Úgy másfél éve élek fura rosszullétekkel, és egy tavaszi éjszakán

a sürgősségin értékeltem át addigi életemet.

Túlhajtottam, felborítottam a testem körforgását, szétstresszeltem magam, hülyén táplálkoztam, belecsúsztam abba, hogy csak a teljesítményem által lehetek valaki”

– írta közösségi oldalán Vera.

„Totál mélyponton voltam, hogy nem hívnak a tv-k, csak valami gagyiba, vagy érdektelen reggeli műsorokba. Gondoltam, kezdik lehúzni a rolót.

Ez persze csak a fejemben élő démonok hangja volt,

de addig járattam csúcsra ezeket a gondolatokat, amíg a testem nem jelezte, hogy gebasz van: néha az autópályán kellett félreállnom, 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam. Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze”

– részletezte drámai bejegyzésében az énekesnő, hozzáfűzve: jó és termékeny évei mentek el arra, hogy párjával egyenesbe hozzák magukat, karrierjüket, üzleti vállalkozásaikat.

„Ezzel a nehéz puttonnyal a hátamon, komoly egészségügyi problémákat kreáltam magamnak…

Szúrtak, diagnosztizáltak, és szigorú és fegyelmezett életmódváltásra kényszerítettek, komoly stresszmenedzsmenttel. Ezért született meg a döntés, hogy minimalizáljuk a munkát erre a nyárra. Nagyon más dimenziók nyíltak meg és

lám, lehet így is élni!”

– közölte az énekesnő. Vera úgy érzi, sok mindenről le kellett mondania, és bár tudja, ezzel még közel sincs túl a nehezén, de szerinte nagy fejlődésen ment keresztül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

(Tóth Vera/Instagram)

Valódi Hírek