Lehet még fokozni: Tiszteletbeli huszárrá avatták Orbán Viktort (+videó)

Orbán Viktor csütörtök este érkezett a „Tusványos”-ként emlegetett eseményre.

Javában zajlik a Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Orbán Viktor csütörtök este érkezett a leggyakrabban csak „Tusványos”-ként emlegetett rendezvény helyszínére. A miniszterelnököt egy huszár fogadta, aki az Úr áldását kérte Orbán Viktorra.

„Mivelhogy 5 évig szolgált, honszeretetből kitűnőt kapott, hazaszeretetből és a magyar nemzet irányításából, és ezért úgy döntöttünk, hogy tiszteletbeli tagnak vesszük fel”

– fogalmazott a kormányfőt köszöntő huszár.

A napokban sorra érkeznek a hírek az eseményről, csütörtökön például bejelentették, mikor adják át a legújabb budapesti stadiont.

Kapcsolódó: Már csak ez hiányzott: Bejelentették, mikor készül el az új budapesti stadion

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Tábort immár 33. alkalommal rendezték meg. Az esemény alapítója Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának fideszes elnöke, aki minden évben nyilatkozik az eseményről. A politikus szokatlan módon tartotta meg egyik beszédét, Donald Trumpot akarta megidézni a mikrofon előtt.

Kapcsolódó: Megborult Orbán embere? Komplett bohócot csinált magából egy rakás fideszes előtt a kormánypárti nagyágyú

Mindeközben Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója megválaszolt néhány neki feltett kérdést a „Tusványos”-ként is emlegetett rendezvényen, amelyről Kubatov Gábor idén lecsúszott.

(Orbán Viktor/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Mekkora szívás! Kubatov Gábor a repülőtéren tudta meg, hogy lecsúszott a saját produkciójáról

Döbbenetes a volt miniszter nyilatkozata: Kásler Miklós megalázóan beszélt az orvosokról (+videó)

Valódi Hírek