Már csak ez hiányzott: Bejelentették, mikor készül el az új budapesti stadion

Ratatics Péter nagy bejelentést tett az Újpest stadionjáról.

A 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, az erdélyi Tusványoson Ratatics Péter elárulta, mikor adják át az Újpest stadionját – számolt be róla csütörtökön a csakfoci.hu.

Kell az új stadion Újpestre, mint egy falat kenyér

A Buzányszky Jenő Sportterasz vendége volt az Újpest FC elnöke, Ratatics Péter. Az eredeti program szerint Fradi–Újpest derbit tartottak volna Tusványoson. Ám, ahogy arról beszámoltunk, Ratatics beszélgető- és vitapartnere a Fradi elnöke, Kubatov Gábor nem jutott el a rendezvényre.

Csütörtök délután 5 órakor kezdődött volna az FTC–Újpest derbi, amelyen „farkasszemet” nézett volna egymással a Ferencváros és az Újpest két vezére. Kubatov Gábor és Ratatics Péter „szócsatáját” Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke moderált volna.

Kubatov a Wizzair egyik Marosvásárhelyre tartó járatával repült volna.

Ám ő sem úszta meg a hetek óta tartó reptérkáoszt, a járata nem szállhatott fel.

Kapcsolódó: Mekkora szívás! Kubatov Gábor a repülőtéren tudta meg, hogy lecsúszott a saját produkciójáról

Ratatics odaszúrt egyet

„Tudtuk, hogy erősödünk, de nem hittük, hogy ez elég ahhoz, hogy a Ferencváros elnöke ne jöjjön el. És üzenjük Kubatov Gábornak, hogy ha bármikor utazási nehézségei vannak, szóljon nyugodtan, bármikor segítünk neki!”

– idézték Rataticsot, aki klubelnöki teendői mellett a Molnál továbbra is felső vezetőként dolgozik.

Ratatics Péter nagy bejelentést tett Tusnádfürdőn:

„Azt, hogy kell új stadion, senki sem vitatja. Ha pedig kell, akkor lesz is. Mikor? Három év múlva! Nagyjából egy év lesz a tervezés, és két év a kivitelezés,

a 2027-es idény rajtjára tervezzük átadni.

És hol lesz? Biztos, hogy Újpest közigazgatási határain belül. Az is lehet, hogy a jelenlegi stadion helyén a Megyeri úton”

– árulta el.

Valódi Hírek