Hont András odaszúrt Mérő Verának meg a többi elvtelen Magyar-imádónak a hajnali verekedős balhé után

Mindenből kimosdatják a kedvencüket.

Beszámoltunk róla, hogy az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen balhézott Magyar Péter csütörtökről péntekre virradó hajnalban.

Magyar több vendégbe is belekötött, fiatal lányokat zaklatott kéretlen ajánlatokkal. Az incidens után több nő férfipartnere is számonkérte Magyar Péter viselkedését, aki ezek után belekötött azokba is, akik az esetet megpróbálták a telefonjaikkal rögzíteni.

Magyar Péter az egyik férfit két alkalommal tenyérrel arcon ütötte, kicsavarta a kezéből a telefonját, ezt követően a biztonsági szolgálat emberei vezették ki Magyart a bárból. A politikus a sértett telefonját a Dunába dobta.

Nem ez az első alkalom, hogy a politikus képtelen volt kezelni az indulatait:

  • néhány hete Putnokon a templomból kijövő hívekkel ordibált,
  • a Rónai Egonnal történt indincense előtt néhány nappal Szöllősi Györgyit bántalmazta verbálisan az ATV-ben,
  • egy nyilvánosságra került rendőri jelentés szerint a Varga Judit védelmére kirendelt rendőrrel is úgy beszélt, mint akit a seggéből rángatott elő,
  • és nyilvánvalóan Varga Judit sem az ujjából szopta ki mindazt a fizikai-lelki bántalmazást, amiről beszámolt az interjújában, csak Magyarországon a politika annyira felülír mindent, hogy ha fideszes az áldozat, akkor az ellenzékiek jelentős része szerint nem kell hinni neki, vagy rosszabb esetben „megérdemelte”.

Ezernyi jele van, hogy Magyar egy súlyos dühkezelési problémákkal küzdő nárcisztikus pszichopata, ám az ellenzékiek egy része egyelőre egészen irracionális érzelmekkel rajongja a férfit.

Különösen öklendetes ez az elvtelen Magyar-imádat azoktól a magukat feministának, jogvédőnek, áldozatvédőnek hazudó emberektől, mint Mérő Vera, aki már régesrég az illető közéletből való eltűnését követelte volna, ha bárki másról a negyede kiderült volna, mint ami Magyarról eddig kiderült.

Ám Mérő Vera már Magyar márciusi rendezvénye után úgy áradozott az agresszív, bántalmazó férfiről, hogy „csodálatos”, illetve „kész megérkezett államférfi”, azóta pedig a Mérő Vera közszereplői Facebook-oldalon legalább egy tucatnyi posztjában reklámozta Magyart, illetve pártját.

képernyőkép: Mérő Vera Facebook-sztorija 2024. március 15-én

.

Hont András, az Átlátszó újságírója most Mérő Verát és a többi elvtelen Magyar-imádót szólította meg pénteki posztjában, amikor a szórakozóhelyi balhé után azt írta:

„Mérsékelt jobboldal” jeligére.

Mérő Verának, Puzsér Róbertnek, Bódis Krisztinának, Lendvai Ildikónak, az eszdéeszes aggastyánoknak, Tóta W. Árpádnak, Kornis Mihálynak, Csáki Juditnak és a többinek diktálom, mit kell mondani: Rogán.

Hont ezzel arra utalt, hogy Magyar Péter rajongói a politikus bármilyen nyilvánvaló botrányát azzal próbálják elhazudni, bagatellizálni, hogy Rogán Antal vagy a Fidesz áll mögötte.


.

Később azt is hozzáfűzte:


.

Kapcsolódó cikkeink:

FRISS: Lemondásra szólították fel Magyar Pétert a hajnali kocsmai verekedés után

.

Ittasan balhézott Magyar Péter az Ötkert nevű szórakozóhelyen, biztonságiak dobták ki, videók is készültek

.

Valódi Hírek