FRISS: Lemondásra szólították fel Magyar Pétert a hajnali kocsmai verekedés után

Méltatlanná vált az EP-mandátumra.

Beszámoltunk róla, hogy az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen balhézott Magyar Péter csütörtökről péntekre virradó hajnalban.

Magyar több vendégbe is belekötött, fiatal lányokat zaklatott kéretlen ajánlatokkal. Az incidens után több nő férfipartnere is számonkérte Magyar Péter viselkedését, aki ezek után belekötött azokba is, akik az esetet megpróbálták a telefonjaikkal rögzíteni.

Magyar Péter az egyik férfit két alkalommal tenyérrel arcon ütötte, kicsavarta a kezéből a telefonját, ezt követően a biztonsági szolgálat emberei vezették ki Magyart a bárból. A politikus a sértett telefonját a Dunába dobta.

Nem ez az első alkalom, hogy a politikus képtelen volt kezelni az indulatait.

A pénteki incidens után Magyar Pétert az európai parlamenti mandátumáról való lemondásra szólította fel az Amerikai Népszava főszerkesztője.

Bartus László írását változtatás nélkül idézzük az Amerikai Népszava oldaláról:

Magyarnak le kell mondania az EP-mandátumáról

Magyar Péter részegen garázdálkodott egy budapesti szórakozóhelyen, ahol nőket zaklatott és egyes híradások szerint egy férfit meg is ütött, majd a biztonsági szolgálat dobta ki. Az egyik sértett telefonját Magyar állítólag bedobta a Dunába. A rendőrségen feljelentést tett több sértett, a BRFK szerint eljárás indult. A botrányról videófelvételek készültek.

Az eset miatt demokratikus politikusnak azonnal le kellene mondania az EP-mandátumáról. Egy ilyen botrány után minimális elvárás, hogy a politikus lemond és távozik. Ezen kívül a demokratikus eljárás az lenne, ha Magyar a Tisza Pártban betöltött funkciójáról is lemond, ez azonban azért nem lehetséges, mert a Tisza Párt egy papíron létező fikció, s az ő maga.

Az EP-képviselőkkel szemben jogos elvárás, hogy az intézményt ne járassák le, méltóak legyenek a tisztséghez, amit betöltenek. Részeg garázdák, nőket zaklató bántalmazók, akik ellen rendőrségi eljárás indul, mert éjszakai klubokban verekednek, s a biztonságiaknak kell kidobni őket, nem képviselhetik méltóan a szavazóikat és Európát sem.

Magyar a Facebook-oldalán áldozatnak állította be magát, akit fizetett fideszes provokált. Ha valaki mértékletesen fogyaszt alkoholt és nem garázda, akkor tudja kezelni a helyzetet és nem lehet „provokálni”. A provokációról előadott magyarázkodás is megkérdőjelezhető, nem menti, inkább súlyosbítja a helyzetet, ha Magyar a családjára hivatkozva hazudik.

Magyar eddigi közszerepléseit botrányok sorozata kíséri, s minden alkalommal hazudott. Az őt támogatók meggyőződése az, hogy egy Trump-szerű, gátlástalan, populista, s önmagán uralkodni képtelen, ellentmondást nem tűrő és agresszív emberre van szükség ahhoz, hogy Orbánt leváltsák. Minél súlyosabbak a botrányai, annál alkalmasabbnak tartják erre.

Ezért vele szemben a minimális erkölcsi követelményeket sem kérik számon, Magyarral együtt hazudnak, letagadják a valóságot, meghamisítják a tényeket és becsapják azokat, akiket fel kellene világosítaniuk és tájékoztatniuk kellene az objektív valóságról. Ezért nem vesznek tudomást a legsúlyosabb figyelmeztető jelekről sem.

Magyar Péter a legújabb botrányával is megerősítette, hogy méltatlan és alkalmatlan arra a szerepre, amelyre vállalkozott, s a pozícióra, amit a szavazók megtévesztésével é a hazug ellenzéki lakájmédia segítségével elnyert. Magyarnak le kell mondania az EP-mandátumáról is távoznia kell a közéletből. Ez a demokratikus norma, amit meg kell követelni tőle.

Az a demokratikus ellenzék, amely a saját elveit és normáit feladja, szintén alkalmatlan arra, hogy egy diktatúrát legyőzzön. Elindultak azon az úton, amelyen hasonulnak ahhoz a diktatúrához, amelyet le akarnak győzni. Erre érzékenyíti és alakítja őket egy olyan ember, aki a diktatúrában szocializálódott, s aki ezt a diktatúrát akarja átvenni és működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Hont András odaszúrt Mérő Verának meg a többi elvtelen Magyar-imádónak a hajnali verekedős balhé után

.

Ittasan balhézott Magyar Péter az Ötkert nevű szórakozóhelyen, biztonságiak dobták ki, videók is készültek

.

Valódi Hírek