Ittasan balhézott Magyar Péter az Ötkert nevű szórakozóhelyen, biztonságiak dobták ki, videók is készültek

Egy férfit kétszer arcon vert, és a telefonját a Dunába dobta.

A biztonsági szolgálat emberei vezették ki Magyar Pétert péntek hajnali négy óra körül a budapesti Ötkert nevű szórakozóhelyről, miután szemtanúk állítása szerint nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után agresszív, garázda módon viselkedett.

Magyar több vendégbe is belekötött, fiatal lányokat zaklatott kéretlen ajánlatokkal. Az incidens után több nő férfipartnere is számonkérte Magyar Péter viselkedését, aki ezek után belekötött azokba is, akik az esetet megpróbálták a telefonjaikkal rögzíteni.

Magyar Péter az egyik férfit két alkalommal tenyérrel arcon ütötte, kicsavarta a kezéből a telefonját, ezt követően a biztonsági szolgálat emberei vezették ki Magyart a bárból. A politikus a sértett telefonját a Dunába dobta.

A botránysorozatnak számos szemtanúja van, sokan videóztak, lapunkhoz is eljutott több felvétel.

Az ügyben kerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik az alábbi választ küldték a Nyugati Fénynek:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

Tisztelettel,
BRFK Kommunikációs Osztály

A lapunkhoz eljuttatott első videón az látszik, hogy a háromgyerekes családapa fiatal, 18 évesnek kinéző lányok gyűrűjében bulizik, majd egy férfi odalép hozzá, feltehetően számonkérni a barátnőjével szemben tanúsított viselkedését.

.

A második videón már biztonsági őrök vezetik ki a nyakánál fogva Magyart a szórakozóhelyről:


.

A harmadik videón Magyar dülöngél ittasan egy buszmegállóban, miután kidobták a bárból:


.

Magyar Péter a botrány kitörése után a Facebook-oldalán (ahogy az előre megjósolható volt) önmagát igyekszik áldozatnak beállítani és fideszes provokációnak nevezi az esetet.

Kapcsolódó cikkeink:

FRISS: Lemondásra szólították fel Magyar Pétert a hajnali kocsmai verekedés után

.

Hont András odaszúrt Mérő Verának meg a többi elvtelen Magyar-imádónak a hajnali verekedős balhé után

.

Valódi Hírek