Váratlan fordulat: A rákkal küzdő III. Károly elárulta a kemoterápia legkellemetlenebb mellékhatását

III. Károly a Middle Wallopban található Army Flying Museumba látogatott el.

A rákbetegséggel küzdő III. Károly a minap a Middle Wallopban található Army Flying Museumban járt, ahol a szigetország hadseregének veteránjaival találkozott.

Pár hónapja az egész világot sokkalta a hír, hogy az Egyesült Királyság uralkodója súlyos betegséggel küzd. Bár a családi viszályok a Buckingham-palotát sem kímélik, Harry herceg rögtön repülőre ült, hogy meglátogassa beteg édesapját.

Az információk szerint III. Károly egy régi barátjától, a Vatopedi Szent és Nagy Kolostor szerzetesétől, Efraim atyától kért spirituális segítséget, miután diagnosztizálták nála a súlyos betegséget.

Kapcsolódó: Meglepő dolgot kotyogtak ki III. Károlyról: Ezt tette az uralkodó, miután rákot diagnosztizáltak nála

A rák megállapítása utána a király végül április elején lépett a nyilvánosság elé feleségével, Kamillával. A uralkodópár a windsori királyi rezidencia Szent György-kápolnájában tartott húsvéti istentiszteleten vett részt. Az ünnepi szertartást követően személyesen köszöntötték az üdvözlésükre összegyűlt tömeget, hosszasan beszélgettek az jelenlévőkkel.

A veteránokkal való találkozóról

A hadsereg egyik volt katonája elárulta az uralkodónak, hogy tavaly őt is rákbetegséggel diagnosztizálták. Elmondása szerint

a kezelés során elveszítette az ízérzékelését.

Mint kiderült, III. Károllyal is ez történik, a király elmondta, hogy hasonlóan a beszélgetőpartneréhez, ő is tapasztalja ezt a kellemetlen mellékhatást.

Katalin hercegnéről

A nyilvános eseményeken való részvételektől egyelőre visszavonult Katalin hercegné állapotáról a férje adott hírt pár hete. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen vett részt Newcastle-ben. Ekkor kérdezték meg tőle, hogy van a felesége és a gyermekei. Elmondása szerint mindenki jól van.

Kapcsolódó: Megtörte a csendet Vilmos herceg: Elárulta, hogy van a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné

Mint ismert, Katalin hercegné apósához hasonlóan rákbetegséggel küzd. A diagnózist egy januári műtétje után állították fel az orvosok. A trónörökös felesége megelőző kemoterápiás kezelést kap.

(blikkruzs.blikk.hu/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Meglepő hírek érkeztek a brit Károly király magyar családjáról

Valódi Hírek