Mi történik? Épp csak kiderült III. Károly súlyos betegsége, Harry herceg máris repülőre szállt

Harry herceg azonnal repülőre szállt a hír hallatán.

Bizonyára az egész világot sokkolta a hír: III. Károly brit uralkodó rákbetegséggel küzd. Kezelése elkezdődött, az uralkodó orvosi javaslatra elhalasztotta a nyilvános szerepléseit, de az államügyek intézését továbbra is folytatja.

Mint ismert, a családi viszályok a Buckingham-palotát sem kímélik. Miután Harry herceg feleségül vette Meghan Markle amerikai színésznőt, a testvér kapcsolata megromlott Vilmossal, a trónörökössel.

A helyzeten csak rontott Harry és Meghan Oprah Winfreynek adott interjúja, amelyben kiteregették a királyi család több titkát.

Apja betegsége azonban most mégis arra sarkallta a herceget, hogy átszelje az óceánt, és meglátogassa a szigetországban a családját.

A hírre a királyi család tisztelői is felkapták a fejüket: sokan abban reménykedtek, hogy a látogatás véget vethet a testvérek közötti viszálynak. Az értesülések szerint Harry nyitott lenne a békülésre. Mark Dyer, a testvérpár közös barátja lehetne a közös pont a két herceg között, ő hídként működhetne a konfliktus lezárásában – tudta meg a Daily Mail az egyik forrásától.

Eközben Vilmos herceg lábadozó feleségének szenteli ideje jelentős részét. Katalin hercegné nemrég hasi műtéten esett át, húsvétig valószínűleg nem is nagyon láthatják a rajongói.

Harry herceg találkozott az édesapjával

Harry végül 45 perces látogatást tett apjánál, majd egy luxusszállodában éjszakázott. A várakozások szerint a herceg hamarosan visszatér Kaliforniába; nincs információ arról, hogy találkozik bátyjával, Vilmossal.

A királyi családban kialakult nézeteltérések a jelek szerint koránt sem felszínesek. Ezt bizonyítja, hogy az értesülések szerint II. Erzsébet halála óta

apa és fia alig beszélt egymással, és ez alól nem volt kivétel Harry 39. születésnapja sem.

Valódi Hírek