Meglepő dolgot kotyogtak ki III. Károlyról: Ezt tette az uralkodó, miután rákot diagnosztizáltak nála

III. Károly brit király tanácsot kért egy régi barátjától.

Bizonyára az egész világot sokkolta a hír: III. Károly brit király rákbetegséggel küzd. Kezelése elkezdődött, az uralkodó orvosi javaslatra elhalasztotta a nyilvános szerepléseit, de az államügyek intézését továbbra is folytatja.

A családi viszályok a Buckingham-palotát sem kímélik, ám Harry herceg pár hete repülőre ült, hogy meglátogassa beteg édesapját. A szigetország lakói kíváncsian várták, hogy Harry találkozik-e Vilmos herceggel.

Utóbbi felesége egy műtétből lábadozik, húsvétig valószínűleg nem is nagyon láthatják a rajongói. Mindenesetre az információk szerint Károly király fiai nem találkoztak egymással.

Az uralkodó tanácsot kért

A Blikk friss értesülései szerint III. Károly egy régi barátjától, a Vatopedi Szent és Nagy Kolostor szerzetesétől, Efraim atyától kért spirituális segítséget, miután diagnosztizálták nála a súlyos betegséget.

Az atya elmondása szerint jó viszonyt ápol az uralkodóval, aki nyitott a szellemi világra, spirituális életmódot folytat.

Efraim atya szerint III. Károly átvészeli a betegség okozta nehézségeket, az ima, a meditáció és az ősi rituálék pedig erőt adnak neki ahhoz, hogy harcoljon a rákkal.

Valódi Hírek