A DK kommunikációs igazgatója feltette a legsúlyosabb kérdéseket Magyar Péter kapcsán

Talált, süllyedt.

A DK kommunikációs igazgatója, Wirsching Viktória bár ritkán nyilvánul meg, most a közösségi oldalán tett közzé egy posztot az egyre szövevényesebb Magyar Péter-ügy apropóján – vette észre a Nyugati Fény.

Írását változtatás nélkül idézzük alább, érdemes rajta elgondolkodni:

A rogáni propaganda csak Magyar Péterről hazudik, Gyurcsányról pedig igazat mond?

Rogáni propaganda – kürtöli azonnal világgá Facebook-oldalán Magyar Péter, ahogy megjelenik róla bármi kínos. “Beindult a rogáni gépezet, tartanak tőlem, le akarnak járatni” – üzeni újra és újra nekünk.

Ugye mára az nem titok, hogy amit Magyar Péter állít, az egy létező jelenség. A Fidesz uralja a médiát, megszabja a bedarált szerkesztőségeknek miről mit írhatnak, milyen szófordulatokkal kell egy-egy hírt vagy ügyet tálalni, miről kell hallgatni, kit mivel és hogyan kell lejáratni.

Fentről kiadják a parancsot és a legalsóbb szintekig, azt MTV-től az Origon át, a megyei lapokig mindenkinek ugyanazt kell mondania, ugyanazokkal a szavakkal, ugyanazokkal a képekkel. És valóban, ennek a gépezetnek az irányítótermében Orbán régi bizalmasa, Rogán áll.

Na de akkor itt jöjjön most kínzó kérdések sora: Kiről hazudik a rogáni propaganda? Minden ellenzékiről? Mindenkiről, aki veszélyes lehet rájuk? Ha igen, akkor ezekszerint Gyurcsányról is hazudnak 20 éve? Ez tehát a rendszerük működésének alapja? Igen? – akkor miért is haragszunk a “lejáratódott ellenzékre”?

Miért nem azokra haragszunk, akik szisztematikusan, a mi pénzünkből milliárdokat költve járatják le őket? És akkor mi lesz így Magyar Péter sorsa? Akik most azt mondják, hogy a “lejáratódott ellenzékkel nem lehet”, ők mikortól számítják majd Magyar Pétert is a “lejaratódottak” közé? Mikortól mondják, hogy “á, vele már nem lehet”? Egyáltalán meddig fogja bírni ezt maga Magyar Péter? (Mert sokan voltak az elmúlt 20 évben, akik megpróbálták és nem bírták, már az országból is elmentek…)

És mikor lesz az, hogy értékelni fogjuk, mindazokat akik még mindig itt vannak és küzdenek, pedig nap mint nap lejáratják őket?


.

Kapcsolódó cikkünk:

Magyar Péter le akarta tiltatni, de a HVG nyilvánosságra hozta: Durva dolgok állnak a rendőrségi jelentésben

.

Valódi Hírek