Mindenkit meglepett váratlan akciójával az Osváth Zsoltot mocskoló Fidesz-propagandista

Ábrahám Róbert nem akarta eldobni a „becsületét”.

Mint arról a Nyugati Fény is beszámolt, nemtelen hadjáratot indítottak Osváth Zsolt ellen. A népszerű videóst a TikTokról ismert Noryna Diamond vádolta meg, azonban kiderült, csupán egy szokásos karaktergyilk0sságról van szó, amellyel a kormányközeli cselédsajtó megkísérelte elterelni a figyelmet Kónya Endre súlyos ügyeiről.

Valótlanul híresztelték

„A 2024. március 3. napján »Transznemű influenszer állítja: kiskorú fiúval létesíthetett homosze*uális kapcsolatot Osváth Zsolt« címmel megjelent cikkünkben

valótlanul híreszteltük, hogy Osváth Zsolt 30 évesen 16 éves kiskorú fiúval létesített sze*uális kapcsolatot”

– közölte kedden a Pesti Srácok nevű propagandaportál.

A kormányközeli lap a Magyar Nemzet nyomán számolt be arról, hogy a népszerű youtubert Noryna Diamond (a TikTokról ismert transznemű influenszer) vádolta meg azzal, hogy kiskorúval létesített sz*xuális kapcsolatot.

„Tehát, amikor huszonévesen meg 30 évesen egy 16 éves fiút kielégített, az normális teljesen? Tehát, hogy egy kiskorú fiút elégít ki?”

– fogalmazott Noryna.

Ábrahám Róbert bejelentette távozását a történtek miatt

Az információ azonban (finoman szólva) kacsa volt, amellyel a cél a gyermekek védelméért kiálló Osváth hiteltelenítése volt. A Pesti Srácok eredeti cikküknél is feltüntették a helyreigazítást, ezt a Magyar Nemzet még nem tette meg.

A „leleplező anyagot” egy bizonyos Ábrahám Róbert tárta a nyilvánosság elé, aki bejelentette: távozik a kormánypárti portáltól, miután az lehozott egy helyreigazítást, hogy valótlanul híresztelték, hogy Osváth Zsolt 30 évesen 16 éves kiskorú fiúval létesített sze*uális kapcsolatot.

„Köszönöm az eddigieket,

de inkább dobom el az egzisztenciámat, mint a becsületemet!”

– közölte a helyreigazítást elfogadni nem akaró „jellemes” Ábrahám.

Huth Gergely főszerkesztő a helyreigazítással kapcsolatban jelezte, azzal ő sem ért egyet. A Mi Hazánkhoz köthető Magyar Jelennek azt mondta: „kiadói utasításra” közölték a szöveget. Huth nem akarta elfogadni Ábrahám felmondását, majd a helyreigazítás el is tűnt egy kis időre az oldalukról.

Emlékeztettek, Ábrahám volt az, aki 2023-ban, az orosz–ukrán háború kirobbanásának évfordulóján szervezett „békekiállást” a Kossuth térre, ahol többek között fellépett Gődény György, Jeszenszky Zsolt és Pityinger László „Dopeman” is. Akkor Ábrahám úgy nyilatkozott, azt gyanítja, hogy „minden veszélyes ideológiát vagy zsidók kreáltak, vagy zsidók vezetnek”.

Visszaszívta, mégsem úgy gondolta

Ábrahám kedd este azonban már visszatáncolt, és közölte: visszavonja a felmondását, egyúttal elpanaszolta, hogy szerinte Osváth Zsolttal kapcsolatban két botrány fut párhuzamosan a médiában, amely – nehezményezte – „összemosódott”. Az influenszert ért támadás annak tulajdonítható, hogy Osváth Zsolt is felólalt a Hősök terén tartott gyermekvédelmi tüntetésen.

Osváth a Telexnek elmondta: a kérdéses 2020-as videóban nem egy ped0fil affér beismeréséről van szó. Azt mondta, megtévesztették, amikor egy 17 éves fiú magát felnőttnek kiadva a nemi szervéről készített képpel jelentkezett be nála.

Az üggyel kapcsolatban kiderült: Osváth volt beszélgetőpartnere eltitkolta, hogy még nincs 18 éves, mellesleg az említett képet is másról készítették. Osváth közölte, a fiúval később személyesen beszélt, és egykori beszélgetőpartnere utólag bocsánatot is kért tőle, sőt

a „ped0filügy” fabrikált jellegét maga Osváth 2020-as beszélgetőpartnere, Ábrahám Róbert Pesti TV-s újságíró ismerte el.

Amiről senki nem beszél

Vagyis kiderült, ismét egy mocskos, minősíthetetlen lejárató kampányról van szó, azonban akad az ügynek egy olyan mozzanata is, amely eddig kevés figyelmet kapott. Ha Osváth Zsolt beszélgetőpartnere még nem volt 18 éves, akkor felmerül a kérdés, kinek a hatására vagy nyomására tévesztette meg Osváthot a fiú, illetve ki vette rá arra, hogy másnak a képét küldje el az influenszernek.

Kapcsolódó:

Most ismerték be: Orbitálisat kamuztak Osváth Zsoltról Orbán propagandistái

Valódi Hírek