Deutsch Tamás iszonyatosan berezelt: Elképesztő indokokkal menekült a Partizán vitája elől

A közösségi médiában magyarázkodott emiatt.

Pénteken kora este megírtuk, hogy Dobrev Klára két vitára is igent mondott, ezzel szemben Deutsch Tamás megfutamodott tőlük.

Nem is csak szimplán megfutamodott, egész ideológiát gyártott hozzá, hogy miért gyáva elmenni ütköztetni a nézeteit a többi párt EP-listavezetőjével.

Deutsch magyarázkodása

A fideszes politikus a Partizán vitafelkérésére nyilvánosan, a Facebook-oldalán válaszolt. Bejegyzését teljes egészében közöljük:

„Válaszom Gulyás Mártonnak:

Tisztelt Gulyás Márton,

Megkaptam levelét a május 17-ére tervezett eseményükre.

Amint azt már korábban világossá tettem, az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállításának lezárultát követően minden listavezetővel kész vagyok vitázni.

Az Önök csatornáját – a saját bevallásuk szerint is – Soros György hálózata finanszírozza. A dollármédia, így Önök is, pontosan azt teszi, amit a finanszírozóik elvárnak tőle. Nyíltan háborúpárti, bevándorláspárti és genderpárti pártpolitikai álláspontot képviselnek.

Mindezek alapján, ahogy eddig, úgy most és a jövőben sem kívánok az Önök politikai tevékenységéhez semmilyen formában sem asszisztálni.

Tisztelettel,

dr. Deutsch Tamás

A felkérés

(Gulyás Márton levele:

Tisztelt Listavezető,

A Partizán jelölti vitát kezdeményez az EP-választáson induló, magyarországi pártok listavezetői számára. Az esemény során csatornánk első számú médiapartnere a 24.hu lesz.

A vitát nagylétszámú, 1500 fős élő közönség előtt tervezzük megszervezni; az online közvetítésben pedig nagyságrendileg 1 millió néző elérését tudjuk reálisan vállalni. Ezen kívül az esemény részletes írásos feldolgozásával a 24.hu oldalán keresztül további 1 millió olvasó elérését célozzuk meg.

A logisztikai kihívások miatt a vita lehetséges időpontja május 17-e (péntek) tud kizárólag lenni, a késő délutáni/kora esti órákban.

A vitán történő részvételt transzparens feltételekhez kötjük:

1. Minden, listát állítani képes, és a megfelelő számú aláírást összegyűjtő jelölő szervezetet, amelynek indulását az NVI jóváhagyta, és amelyek a közvélemény-kutatások legfrissebb becslései átlagában meghaladják a 3,5 %-ot, meghívjuk a vitára.

a. A közvélemény-kutatások átlagolásának kidolgozására Tóka Gábort kértük fel, a CEU kutatóprofesszorát.

2. A vitán a jelölőszervezet(ek) listavezetője részére biztosítjuk a részvételt.

3. A kandidáló jelölőszervezetet az elmúlt években az NVI a választás rendjének megsértése miatt súlyos elmarasztalása miatt nem szankcionálta.

A jelenlegi tudásunk alapján a vitára történő felkérést az alábbi listavezetők és jelölőszervezeteik részére küldtük ki (részükre az alábbi levelet eljuttattuk). A névsor bővülhet május 4-ét követően, vagy egyes résztvevők lekerülhetnek róla, amennyiben a fentiekben megfogalmazott feltételek valamelyikének nem felelnek meg.

A felkérést ennek szellemében továbbítottuk (ABC sorrendben) a következő listavezetők nyilvánosan elérhető email címére:

  • Deutsch Tamás (Fidesz)
  • Dobrev Klára (DK-MSZP-P)
  • Donáth Anna (Momentum)
  • Le Marietta (MKKP)
  • Magyar Péter (Tisza)
  • Toroczkai László (Mi Hazánk)

Tekintettel arra, hogy a vita megszervezésének logisztikája tízmilliós nagyságrendű költség, amelynek biztosítása a szervezők feladata, ezért arra kérjük önöket, hogy válaszlevél formájában, április 26-án (péntek) 17:00-ig szíveskedjenek jelezni, hogy a vitán történő részvételükre számíthatunk-e?

Válaszukat előre is köszönjük, üdvözlettel:

Gulyás Márton (Partizán))”

Az eredeti bejegyzést itt lehet megtekinteni:

(Deutsch Tamás/Facebook)

Valódi Hírek