Elszabadult Bayer Zsolt a pénteki tüntetés után: Undorító üzenetet küldött Osváth Zsoltnak Orbánék főuszítója

Nem fogta vissza magát.

Hirtelen szökött fel a vérnyomása Bayer Zsoltnak a pénteki tüntetés miatt. A kormánypárti publicista rossz néven vette ugyanis, hogy Osváth Zsolt – „VV Zsolti” – sem csúszik térden Orbán Viktor kormánya előtt.

Az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa a saját maga által szerkesztett blogján azon lamentált, hogy ha Zsolt a „VV” mellé még b*zi is, akkor „a határ a csillagos ég”.

„Akkor bármit mondhatsz, bármit tehetsz, fel vagy mentve minden alól. Lásd például itt, alább. Sértegetheted az ország többségét, viccelődhetsz -ugyan, hagyjuk már ezt is a francba, ezt a viccelődést!-, arról van szó, hogy nyilvánosan kívánhatod mások, neked nem tetsző politikusok halálát, stb., stb.”

– fejtegette a publicista egy mandineres cikkre utalva.

„Hát így. Mindaddig, ameddig tűrjük, persze. Amúgy,

te aljas, hájfejű f*sz, ahogy elnézem, elég jól állsz koleszterinnel. Van remény?”

– fogalmazott blogján Bayer Zsolt.

Mint megírtuk, Azahriah, Osváth Zsolt, valamint Pottyondy Edina is ott volt a február 16-ai, pénteki tüntetésen a Hősök terén, ahol a Nemakarokbeleszólni Instagram-oldal készítőinek, három édesanyának felhívásából várták mindazokat, akik az áldozatok hangját erősítve emelnének szót az elmúlt napok eseményei miatt.

Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter is bejelentette lemondását egy súlyos kegyelmi üggyel összefüggésben. Novák tavaly megkegyelmezett a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott a volt intézményvezető kiskorúak sérelmére elkövetett bűncselekményeiről. Bayer Zsolt arról már nem írt, hogy a tüntetést éppen az áldozatok és a gyermekvédelem miatt szervezték meg, miután Bayerék pártjának hajóján léket ütött a napokban kipattant ped0filbotrány.

Valódi Hírek