Curtis totálisan kiborult: Hazugnak nevezte a pénteki tüntetést szervező Osváth Zsoltot

Curtis szerint kiforgatják a szavait.

Mint írtuk, Széki Attila, ismertebb nevén Curtis azt állítja, nem írta alá a ped0fíliát elítélő tüntetést támogató nyilatkozatot. A népszerű rapper a közösségi oldalán a minap arról posztolt, hogy nem írt alá semmit, nem csatlakozott semmilyen csoportosuláshoz, ugyanakkor a ped0fília minden formáját elutasítja.

Ezzel szemben Osváth Zsolt, a pénteki Hősök terére tervezett tüntetés egyik szervezője a kommentek között cáfolta a rapper közlendőjét. Mint írta,

szégyelli magát a zenész helyett, és mélységesen csalódott benne.

Curtis reagált a hozzászólásra

Curtis rövidesen a közösségi oldalán reagált Osváth Zsolt kommentjére, éles szavakkal, személyeskedve bírálta őt. Elmondása szerint a videós kiforgatja a szavait, így arra kérte őt, hogy „fejezze be a sárdobálást„.

A zenész Facebook-bejegyzését változtatás nélkül idéztük:

„Ne hazudj, Zsolti!

Amúgy minden rendben van veled?

Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz!

Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy!

Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész.

Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd.

»Jól csak a szívével lát az ember.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan!«”

(Curtis/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek