Hatalmas gáz van a karmelitában: Magyar Péter szerda délután elárulta, súlyos dologra készülnek Orbánék

Már készül a nehéztüzérség, Tiborcz István is szóba került.

Folyamatosan beszámolunk Magyar Péter friss írásairól. Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után megtörte a csendet utóbbi volt férje, aki közölte: nem hagyja, hogy a ped0filbotrány valódi bűnösei nők szoknyái mögé bújjanak. A férfi múlt héten minden, állami társaságban betöltött pozíciójáról lemondott.

KAPCSOLÓDÓ: Magyar Péter bivalyerős üzenetet küldött

A Fideszhez köthető üzletember több bejegyzésben hívta fel a figyelmet rá, hogy Rogán Antalnak távoznia kell a kormányból. Magyar tudomása szerint súlyos korrupciós bűncselekmények fűződnek a Miniszterelnöki Kabinetirodát irányító tárcavezető nevéhez.

Tiborcz István és az elterelés

Varga Judit exférje újabb bejegyzéssel jelentkezett szerdán kora délután. A jogász szerint nem vált be a megafonos propagandisták ellene indított kampánya, így komoly stratégiával készülnek a férfi megtörésére és Tiborcz Istvánt is szóba hozta.

Magyar Péter szerint súlyos dolog várható. Ezt írta:

Azért az az érzés megfizethetetlen, amikor odajönnek hozzám az utcán és azt mondják, hogy Tiborcz úr, önnel vagyunk, ne hagyja magát!😂

Más: a sajtóból olyan információk jutottak el hozzám, hogy nem érte el a kívánt hatást a megafonos peopagandisták 50 millió forint közpénzből folytatott lejárató cunamija, ezért már készülnek a hamisított rendőri jelentések, amelyekkel új lendületet vehet a figyelemelterelés…🤡

KAPCSOLÓDÓ:

Magyar Péter Partizán interjúja

(Magyar Péter/Facebook)

KAPCSOLÓDÓ:

Súlyos ügyekben borított Magyar Péter: Egy kormányzati szereplő fenyegette meg Varga Judit volt férjét

Valódi Hírek