Végleg befellegzett Rogánnak? Súlyos üzenet futott be Magyar Pétertől kedd reggel

Magyar Péter borítja a bilit.

Folyamatosan beszámolunk a Novák Katalin és Varga Judit lemondását előidéző ped0filügy fejleményeiről. Mint ismert, a bicskei gyermekotthonban történt m0lesztálás a köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter – utóbbi férje Magyar Péter üzletember – székébe került. A vezéráldozat ellenére minden jel arra mutat, hogy az Orbán családnak közvetlenül is köze van a kegyelmi döntéshez.

Varga lemondása után nem sokkal megszólalt Magyar Péter, a volt igazságügyi tárcavezető exférje. Az üzletember felháborodott levélben közölte: tűrhetetlen, hogy a valódi felelősök nők szoknyái mögé bújnak, ahelyett, hogy vállalnák a felelősséget.

Magyar leplezetlenül kimondta, hogy a kormányzati kommunikációért felelős Rogán Antalnak távoznia kell a kormányból. Egy másik posztjában arról írt az üzletember, hogy a hétvégi miniszterelnöki évértékelő beszédhez ő is fog témát szolgáltatni.

Varga Judit exférje friss bejegyzésében arról írt: Rogán Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke mögé bújik. Magyar szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét komoly kapcsolatok fűzik a korrupció miatt megbukott végrehajtói főnökhöz, Schadl Györgyhöz.

Mindemellett Tiborcz Istvánt is felkérdezte Varga volt férje. A miniszterelnök vejére „István”-ként utalva arra kíváncsi: mi a „titka”, hogy a fél ország a nevére lett íratva.

Magyar Péter Facebook-írását változtatás nélkül közöljük alább:

Kedves Tóni,

Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja,

miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?

Kedves István,

Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Mi a titkod?

Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?

#neféljetek!

Kubatov Gábor beleszállt Magyar Péterbe, majd olyan vallomást tett, hogy leesik az állad

Valódi Hírek