Súlyos ügyekben borított Magyar Péter: Egy kormányzati szereplő fenyegette meg Varga Judit volt férjét

Magyar Péter szerint „diplomáciai karriert” ajánlottak neki.

A Nyugati Fényen mi is folyamatosan beszámolunk Magyar Péter aktuális írásairól. Az üzletember Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, és a politikus lemondása óta úgy döntött, nem marad csendben. A jogász arról nyilatkozott: nem hajlandó eltűrni, hogy a valódi felelősök nők szoknyái mögé bújjanak.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője és számos állami cég felügyelőbizottsági tagja az elmúlt héten lemondott minden kormányzati pozíciójáról. Közölte: Rogán Antal olyan súlyos bűncselekményekben érintett, hogy távoznia kell a kormányból.

Magyar Péter: Egy miniszter fenyegetett meg

Magyar Péter arról számolt be az RTL Híradónak, hogy diplomáciai karriert ajánlottak neki, ha külföldre megy, és Magyarországon hagyja a Varga Judittal közös gyerekeit. Azt is állította, 2020-ban a Karmelitában próbálták erről „meggyőzni”.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Nemzetbiztonsági Bizottság keddi zárt ülését követően közösségi oldalán arról posztolt, hogy a titkosszolgálat egyetlen tagja sem vett részt Magyar Péterrel ilyen találkozón.

Ugyanakkor az üzletember azt állítja, nem is egy titkosszolgálati ember győzködte,

hanem egy miniszter.

„Behívtak a Karmelita kolostorba, és azt mondták, hogy ha ez és ez fog történni, akkor ezt és ezt választhatom.

És mondtam, hogy nem”

– fogalmazott Magyar a Partizánnak adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy 2020-ban a Karmelitába rendelték, hogy a válásáról beszéljenek.

„A lényeg az volt, hogy a válásommal kapcsolatban, illetve annak az intézésével kapcsolatban hívott be egy miniszter egyeztetni, és

ott tett nekem különböző ajánlatokat, amit én visszautasítottam.

Hiszen nem szerettem volna külföldre menni és diplomáciai karrierbe kezdeni ismét, és itt hagyni a három gyerekemet Magyarországon”

mondta Varga Judit exférje az RTL Híradónak.

Kiderült, kiről van szó

Kocsis Máté kijelentéseire reagálva közölte: ő sohasem mondta, hogy a titkosszolgálat egy tagjával tárgyalt Karmelitában. A csatornának újból megerősítette: egy miniszter volt, aki megfenyegette, de nevét – egyelőre – nem árulta el.

„Szükségtelennek tartottam megnevezni ezt az illetőt, szerintem aki olvasta a korábbi bejegyzéseimet, vagy hallgatta a Partizán-interjúmat,

az össze tudja tenni a képet, és pontosan tudja, hogy kire gondoltam”

– mondta Magyar Péter, aki feltehetően Rogán Antalra célzott.

KAPCSOLÓDÓ:

Két busznyi rendőrt küldtek azokra, akik a Magyar Péterrel készült interjút hallgatták Balatonalmádiban

Valódi Hírek