Mi történt? Egy szempillantás alatt köddé vált K. Endre

K. Endre kegyelmi ügye eredményezte Novák Katalin lemondását.

Mint ismert, a múlt héten kipattant botrány miatt Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter is lemondott. Döntésüket egy megdöbbentő kegyelmi ügy indokolta. Novák tavaly kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott a volt intézményvezető botrányos viselkedéséről, a rá bízott gyermekek molesztálásáról.

Az ügy főszereplője, K. Endre pár napja egy nyilatkozatában azt állította, hogy nem követett el jogsértést. Hozzátette, sajnálja, hogy a két politikusnak a személyét érintő kegyelmi döntés miatt kellett lemondania.

Kapcsolódó: Megszólalt a kegyelmet kapott volt igazgatóhelyettes Novákék visszavonulója után

K. Endre a minap még posztolt a közösségi oldalára. Többek között arról írt, hogy szerinte „a kegyelmi döntés kapcsán senki nem tett semmi törvénytelent„. A bicskei gyermekotthon elítélt egykori igazgatóhelyettesének

Facebook-oldala azonban péntekre eltűnt.

Péntekre tüntetést szerveznek

Azahriah, Osváth Zsolt, valamint Pottyondy Edina is ott lesz február 16-án, pénteken a Hősök terén, ahol a Nemakarokbeleszólni Instagram-oldal készítőinek, három édesanyának felhívásából várják mindazokat, akik az áldozatok hangját erősítve emelnek szót az elmúlt napok eseményei kapcsán.

A friss értesülések szerint immár 30 ezer ember jelezte vissza a szervezőknek, hogy részt vesz a demonstráción. Emellett rengeteg poszt, sztori született az eseményről, valamint a kormányfüggetlen médiumok is igyekeznek beszámolni a részletekről.

Pottyondy Edina elárulta, több mint 100 magyar, felelősségteljes, valamint cselekedni vágyó híresség vállalta arccal és névvel, hogy az ügy mellé áll.

Kapcsolódó cikkek:

Megdöbbentő dolgot tett Curtis a ped0filbotrány után – Osváth Zsolt nagyon kiakadt a rapperre

Fogy a levegő Balog Zoltán körül: Sorra hátrálnak ki mögüle az egyházi vezetők

Valódi Hírek