Ez súlyos: Nyomozást indított a rendőrség a Magyar Péter posztjaiban szereplő állítások miatt

Mi lesz a vége?

Volt fideszes tett feljelentést bűncselekmény gyanúja miatt

Tényi István volt fideszes politikus közérdekű bejelentést tett a rendőrségnél a kijelentések miatt, amelyeket Magyar Péter a Partizán műsorában tett. Csütörtökön közölte,

a rendőrség nyomozást indított az ügyben több bűncselekmény gyanúja miatt.

Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után utóbbi volt férje, Magyar Péter súlyos részleteket árult el az Orbán-kormány működéséről. Eközben azt is közölte, hogy nem akar egy olyan rendszer része lenni, amelyben a felelősök nők szoknyái mögé bújnak.

Túlárazott közbeszerzésekről írt

A Diákhitel Központ volt vezetője vasárnapi interjújában elszabadította a belpolitikai poklot. Arról is beszélt, hogy a Balásy Gyula cégeivel kötött szerződések igen túlárazottak voltak. Mint kiderült, vezetése idején a központ egy másik vállalkozással is szerződött: azzal,

amelyik korábban Varga Juditot tréningelte a miniszteri poszttal járó szereplésekhez.

A PlanB Magyarország Kft. 4 éve 14,8 millió forint értékben kötött szerződést a Magyar által vezetett központtal. Ez az összeg alig mérhető a New Land és a Lounge nevű Balásy-cégekkel kötött szerződések értékéhez, amely közel 450 millióra rúgott.

Az elmúlt napok során posztjaiban a NER belső működéséről rántotta le a leplet. Orbán Viktort sem kímélte: beszámolt arról, hogy a miniszterelnök zsebéből 500 eurós köteg került elő.

Varga Judit volt férje azóta több posztban is keményen nekiment az orbáni propagandagépezetet irányító Rogán Antalnak.

(index.hu nyomán)

Valódi Hírek