Koránt sincs vége: Borította a bilit Magyar Péter a súlyos csalásokról

Magyar Péter, Varga Judit exférje rengeteg túlárazott szerződésről nyilatkozott.

Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után utóbbi volt férje, Magyar Péter súlyos részleteket árult el az Orbán-kormány működéséről. Eközben azt is közölte, hogy nem akar egy olyan rendszer része lenni, amelyben a felelősök nők szoknyái mögé bújnak.

A Diákhitel Központ volt vezetője egy friss interjújában elszabadította a belpolitikai poklot. Arról is beszélt, hogy a Balásy Gyula cégeivel kötött szerződések igen túlárazottak voltak. Mint kiderült, vezetése idején a központ egy másik vállalkozással is szerződött: azzal,

amelyik korábban Varga Juditot tréningelte a miniszteri poszttal járó szereplésekhez.

A PlanB Magyarország Kft. 4 éve 14,8 millió forint értékben kötött szerződést a Magyar által vezetett központtal. Ez az összeg alig mérhető a New Land és a Lounge nevű Balásy-cégekkel kötött szerződések értékéhez, amely közel 450 millióra rúgott – részletezte a minap a hvg.hu.

A PlanB – a név kötelez a jelek szerint, a cég rendre alulmaradt a közbeszerzések megpályázása során – nem örvend akkora népszerűségnek az Orbán-kormány körében, mint Balásy Gyula vállalkozásai. Rogán Antal cimborájának elképesztő mértékű bevételeiről >>ITT<< írtunk bővebben.

Felmerült a kérdés, hogy Varga exférje miért csak a Rogánhoz köthető szerződések miatt emelte fel a hangját, a Diákhitel Központ ugyanis más olyan cégekkel is szerződött, amelyek kapcsán többször felmerült a túlárazás. Ilyen például a 4iG Nyrt. is, amelynek tulajdonosi hátteréről pár hónapja írtunk.

Magyar Péter a hvg.hu cikkéhez az alábbi kommentet fűzte:

Kapcsolódó cikk:

Hatalmas meglepetés: Kiderült, hová vándoroltak a magyarok százmilliárdjai az elmúlt években

Valódi Hírek