Magyar Péter szerda este robbantott: Nagyon súlyos dolog derült ki Orbánról és Rogánról

Magyar Péter megmutatta, mit jelent Rogán propagandagépezete.

Szerda este két újabb történettel kavarta fel az állóvizet Magyar Péter. Mindkettőben arra találunk választ, hogyan is működik a NER belülről. Lehet-e adományozni egy kórháznak, vagy be lehet-e épp fogadni egy háború elől menekülő családot?

Attól függ, Orbán Viktor szócsöve, Rogán Antal helyesli-e vagy nem.

Megírtuk, hogy Varga Judit volt férje szerda reggel már borított: akkor Orbán 500 eurós kötegéről számolt be.

Magyar Péter bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Nem nagy dolog, csak az órámmal kapcsolatos milliókért hirdetett megafonos lejárató posztok kapcsán jutott eszembe két történet arról, hogy milyen is a rendszer emberi (vagy embertelen) arca kicsiben.

1. 2020 márciusában a Covid-járvány legnehezebb napjaiban a családunkkal nyilvánosan felajánlottunk félmillió forintot a Szent László Kórház dolgozóit támogató alapítványnak.

Azért tettük nyilvánosan, hogy minél több ember kövesse a példánkat, kifejezve az egészségügyi dolgozók felé a szolidaritásunkat. A kórház visszajelzése szerint jelentős adományokat kaptak ezt követően.

Pár órának se kellett eltelnie és érkezett a telefon az eddig már sokszor felemlegetett személytől, hogy ezt hogy mertük megtenni, ez politikai öngyilkosság, mert ezzel azt üzenjük a közvéleménynek, hogy a kórházakban nincs elég forrás. Mert ugye van…

2. Az ukrán háború kitörésekor szintén felajánlottunk félmillió forintot az egyik segélyszervezetnek és befogadtunk egy kárpátaljai menekült családot a házunkban lévő üres lakásba. Itt is érkezett a telefon, hogy ezt hogy képzeljük előzetes egyeztetés nélkül.

Majd egy óra múlva ismét csengett a telefon, hogy ha már így alakult, akkor elhoznák egy forgatócsoporttal miniszterelnök urat, hogy készítsenek egy FB videót arról, hogy elbeszélget a családdal.

Amikor a családnak ezt jeleztem, egy óra sem telt el és összecsomagoltak, mondván, hogy nem akarnak videókon szerepelni és az otthon maradt családtagjaikat veszélyeztetni. Nagyon szégyelltem magam, hogy egyáltalán felvetettem a dolgot.

Hát, így működik (vagy nem működik) kicsiben a poltikai mahináció / kommunikáció…

(Magyar Péter / Facebook)

Valódi Hírek