Most tört ki a frász: Magyar Péter Orbán 500 eurós kötegéről borított

Nekiment Orbánnak Varga Judit exférje.

„Tóninak” sikerült fogást találni Magyar Péteren – legalábbis erről posztolt ironikusan ő maga, aki a napokban bizonyára számos álmatlan éjszakát okozott Orbán Viktornak és társainak.

Magyar pár napja már figyelmeztetett arra, hogy miután – finoman szólva – megkritizálta a NER-t, Rogán Antalék propagandagépezete be fog indulni. A jelek szerint ez megtörtént.

Úgy tűnik, most tört ki a frász: Magyar Péter Orbán 500 eurós kötegéről borított.

Varga Judit exférje ezt posztolta a Facebookon

„Úgy érzem Toniék megtalálták rajtam a fogást😂

Igen valamikor 7-8éve diplomataként Brüsszelben vettem bankkártyával ezt a szép órát. Ekkortájt történt, hogy az egyik Európai Tanács szünetében miniszterelnök úr előkapott a zakója zsebéből egy köteg 500 euróst és megkérte az egyik kollégát, hogy vegyen a lányának valami különleges teát.

Hiába mondta szegény, hogy az 500 euróst nem fogadják el a boltban…Mert ugye csak a készpénz!

#Neféljetek!

Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után utóbbi exférje, Magyar Péter a közösségi oldalán jelentette be, hogy lemond mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról, mert nem akar egy olyan rendszer része lenni, amelyben a felelősök nők szoknyái mögé bújnak.

Magyar az utóbbi napokban igen aktív a Facebookon, rendre az Orbán-rendszer működéséről posztol. Varga exférje a Partizánnak adott interjújával robbantott. Mint mondta, változásokra van szükség, ha

nem akarjuk, hogy a gyermekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek fel.

(Magyar Péter/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó cikk:

RENDKÍVÜLI: Egy köteg 20 ezressel a kezében videózták le Orbánt az utcán

Valódi Hírek