Egyre durvul a botrány: Kedd este újabb bizonyítékkal állt elő Magyar Péter

Nem nyugszik a NER-ből kiugrott ügyvéd.

Mint arról beszámoltunk, hamar a pedofilbotrány legfontosabb mellékszereplőjévé vált Varga Judit volt férje, Magyar Péter, aki két napja egy élő Partizán-adásban rántotta le a leplet a Fidesz-maffia működéséről. Azóta a kormánypropaganda egyre erősebben támadja.

A hiteltelenítésére azt találták ki Rogánék, hogy Magyar csak egy sértett ember, aki azért vagdalkozik, mert kirúgták az állami állásaiból, többek között az MBH Bank felügyelőbizottsági pozíciójából.

Ezzel szemben a valóság az, hogy maga Magyar mondott fel a Mészáros-banknál. Erről kedden este egy bizonyítékot osztott meg a NER-ből kiugrott ügyvéd, akire most a fél ország figyel.

Idézzük Magyar Péter legfrissebb posztját:

„Kiteszem ide a Mészáros fél MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül az tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól.

A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést. Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak.

Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.

Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat. Én egyébként sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem foguk rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből🤷‍♂️.

Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

#neféljetek!”

Valódi Hírek