Nagyon kínos videó terjed Kulcsár Edináról: Az egész internet ezen röhög

Kulcsár Edina és férje, Csuti 2022-ben jelentették be, hogy elválnak, sokkolva ezzel a rajongókat.

A döbbenetet fokozta, hogy az egykori szépségkirálynő összejött G.w.M-mel, azaz Varga Márkkal, az ismert roma rapperrel, akivel össze is házasodtak, és gyermekük is született.

A volt szépségkirálynőről megírtuk, hogy a 2014-es Miss World Hungary versenyen megnyert koronájának visszaadását követelték tőle tavaly februárban. Egy kiszivárgott vádirat szerint ugyanis Kulcsárt 2009 és 2011 között több alkalommal pr*stitúciós tevékenység végzésére közvetítették ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba és Marokkóba.

Felkerült a TikTokra egy Kulcsár Edina videó

Az eset miatt Kulcsárt tanúként idézték be a magyar hatóságok. (Az elkövetés helyszínéül szolgáló három ország közül kettőben: az Egyesült Arab Emírségekben és Marokkóban bűntettnek számít a prostitúció, míg Magyarországon önmagában nem).

Vasárnap a TikTokra felkerült egy videó, amelyben Kulcsár Edina és akkori kedvese, Csuti látható az Ázsia Expresszben. A felvételen jól érezhető, hogy a pár, akik akkor még össze sem házasodtak, már ekkor sem voltak egy hullámhosszon.

A felvételen Kulcsár és Csuti éppen beszélgetnek:

– Kulcsár Edina: Minden elmúlik egyszer…

– Csuti: Csak a szerelmünk nem!

Az idő megcáfolta a férfi szavait. A videót >>ITT<< nézheted meg:

@melinda87112 #kulcsaredina #csuti #kikészülsz #foryou #fy #takarodjonforyouba #nagyon #nevetek #gonoszvagyok #de #tetűvagyok #nincsmese ♬ eredeti hang – Melinda Mühlhauser-S

(TikTok)

Valódi Hírek