Botrány: Szépségkirálynői címének visszaadását követelik Kulcsár Edinától, miután kiderült, csalással indult a versenyen

Méltatlanná vált rá, hogy hazánkat képviselje és a fiatal lányok példaképe legyen.

A 2014-es Miss World Hungary versenyen megnyert szépségkirálynői koronájának visszaadását követeli Kulcsár Edinától a Privátkopó nevű bűnügyi portál.

A bűnügyi szaklap részleteket közöl a X. és XVII. kerületi ügyészség vádiratából, amelyben az áll, hogy Kulcsárt 2009 és 2011 között több alkalommal prostitúciós tevékenység végzésére közvetítették ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba és Marokkóba.

Az eset miatt Kulcsárt tanúként idézték be a magyar hatóságok. (Az elkövetés helyszínéül szolgáló három ország közül kettőben: az Egyesült Arab Emírségekben és Marokkóban bűntettnek számít a prostitúció, míg Magyarországon önmagában nem).

A bűnügyi portál emlékeztet, hogy a Miss World Hungary szépségversenyre jelentkezőknek előzetesen írásos nyilatkozatot kell tenniük arról, hogy megfelelnek a versenyszabályzatban foglalt követelményeknek, azaz többek között nem készültek róluk korábban aktképek és nem végeztek prostitúciós tevékenységet.

A Privátkopó szerint Kulcsár Edina csalt azzal, hogy a szépségverseny szervezői elől eltitkolta a múltját, és elvette a lehetőséget azoktól a lányoktól, akik megfeleltek volna a versenyszabályzatban leírt követelményeknek.

„Kulcsár Edina nem szépségkirálynő. Nem jár neki a korona, azt az elmúlt 9 évben jogosulatlanul, érdemtelenül viselte. Az a legkevesebb, hogy – nyilvános bocsánatkérés kíséretében – visszaadja azt a verseny szervezőinek”

– fogalmaz a bűnügyi portál, hozzátéve: ha Kulcsár Edina magától nem adja vissza a koronát, akkor a verseny szervezőinek kell visszamenőlegesen kizárniuk őt a versenyből.

A lap felhívja a figyelmet, hogy Kulcsár Edina fiatal lányok tömegeinek példaképe, 646 ezer követője van az Instagramon, ezért is aggályos, ami kiderült róla.

Valódi Hírek