Érkezik a gólya a második gyerekkel? Hatalmas bejelentést tettek Kulcsár Edináék

Kulcsár Edina és férje meglepte a rajongóit.

Májusban érkezett a gólyahír: megszületett Kulcsár Edina és Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M első közös gyermeke, Amara. Szülei igen különös módon tudatták az érkezését, egy szürreális kórházi videót is feltöltöttek a közösségi oldalaikra.

Kulcsár Edina és párja bejelentette a babaprojektet

Az internet népe egy ideje azt találgatja, vajon ismét babát vár-e a celebpáros, vagy csupán egy szemfényvesztés tanúi lehetünk. Az egykori szépségkirálynő már többször is utalt arra, hogy érkezik a második közös gyermekük, ráadásul öltözködése is azt sugallta a rajongóinak, hogy valamit titkolni akar előlük.

G.w.M és felesége a fizetős valóságshow-jukban osztották meg, hogy a 2024-es év a babaprojekt esztendeje lesz a család számára, szeretnének Amarának egy kistestvért. Az azonban nem derült ki, hogy a pici már úton van-e, vagy sem.

Kapcsolódó: Megdöbbentő titok derült ki a múltjából

Nemrég röppent fel a pletyka, miszerint G.w.M bántalmazza a feleségét. A szépségkirálynő, továbbá édesanyja is felháborítónak nevezte a vádaskodást és mint mondták, az egész történet kitaláció.

Szabó András Csuti, Kulcsár exférje is reagált a történtekre. Mint mondta, felháborítja, hogy valaki valami kiír az internetre, az pedig cunamiként söpör végig a bulváron, álmatlan éjszakákat okozva a családnak.

(ripost.hu/Nyugati Fény nyomán)

Kapcsolódó cikk:

Botrány: G.w.M. új dalában szól be Kulcsár Edina exének (+videó)

Valódi Hírek