Elszakadt a cérna Kulcsár Edina exférjénél: Csuti durván kiakadt a pletykálkodástól

Korábban egy megdöbbentő történet terjedt Kulcsár Edináról és párjáról.

Nemrég röppent fel a pletyka, miszerint Varga Márk, művésznevén G.w.M bántalmazza a feleségét, Kulcsár Edinát. A szépségkirálynő, továbbá édesanyja is felháborítónak nevezte a vádaskodást és mint mondták, az egész történet kitaláció.

A történtekre a minap reagált Kulcsár exférje, Szabó András, ismertebb nevén Csuti is. Mint közölte: elsőre ledöbbent a hallottaktól, ám teltek a napok és senki semmit sem tudott alátámasztani a híresztelésből. Ennek része volt az is, hogy Edina édesanyja hívta a hatóság embereit.

Kulcsár Edina Csuti G.w.M

Brutális pletyka kelt szárnyra Kulcsár Edina párjáról

Mit mond Kulcsár Edina exférje

„Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs a rendőrség kiérkezéséről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került elő. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron, álmatlan éjszakákat okozva családoknak”

– fogalmazott Csuti a Storynak.

Hozzátette, a legnagyobb baj, hogy ez a pletyka a gyermekeik fülébe juthat, ráadásul a szülők idegeskedése is nagy hatással lehet a kicsikre.

A hatóságoknak példát kellene statuálniuk – mutatott rá, megjegyezve, hogy számára a gyermekei a legfontosabbak, ha bármilyen szörnyűség érné őket, felelős édesapaként azonnal cselekedne. Meglátása szerint a rapper nem bántalmazná volt feleségét, ugyanakkor a kezdet kezdetén néhány dolgot tisztázniuk kellett.

Kapcsolódó cikkek:

Brutálisan kiakadt Kulcsár Edina a magyar szépségkiralynőt durván kritizálókon

Ez veszélyes: Senki ne próbálja G.w.M-et utánozni, mert beletörhet a bicskája

Valódi Hírek