Hosszú hallgatás után megszólalt Pálffy István: Furcsa dolgokat mondott a HírTV bukott híradósa

Különös dolgokat tervez.

Megszólalt Pálffy István az augusztus 21-i botrányos tévés (le)szereplésével kapcsolatban. A KDNP-s politikusi múlttal (!) is rendelkező, alkoholbotránya miatt a parlamentből kibukott, egykor elismert híradósként számontartott botrányhős akkor a Hír Tv-ben a pedofíliát és a tömeggyilkosságot mentegette. Az eset miatt már másnap kirúgták a csatornától, amelynek vezetősége is elhatárolódott Pálffytól.

Pálffy most a Blikknek azt mondta,

csak azt bánta meg, hogy nem figyelt a jelekre,

ugyanis a környezetében arra lett figyelmes, sokan nem örülnek a jelenlétének, és csak azt várják, mikor hibázik akkorát, hogy kikezdhetik miatta. Elmondása szerint a csatorna egy évig győzködte, mire igent mondott a felkérésükre.

Arról, hogy a kollégái nem kifejezetten örültek a „nagy visszatérésének” azt monda, alapvetően ellenszenvet válthatott ki munkatársai körében, hogy hárommillió forint lesz a fizetése. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor megjegyezte, „a valós összeg ennek az egyharmadát sem érte el”.

„Reális forgatókönyv lehet, hogy kialakult felém egy ellenszenv, és mindenki várta, mikor kerülök akár csak a közelébe egy olyan aknának, amibe belebukhatok”

– fogalmazott.

Az adással kapcsolatban, amikor a Márki-Zay Péterrel való beszélgetése során azt mondta, „türelemmel kell lenni az olyan betegségek felé, mint a pedofiloké”, úgy vélekedett:

„A mai napig tényleg nem tudom, mi történt. (…) Nagy kenyérharc van a tévében, mindenkinek kell a népszerűség és a képernyőidő. Semmi más nem számít, csak a hírnév és a pénz. Én pedig valakinek a helyére érkeztem.

A beszélgetésnek, azt gondolom, nagyobb volt az utóhatása, mint a jelentősége.

Én ott, adás közben nem érzékeltem, hogy amit mondok az megbotránkoztató. Másnap reggel szembesültem mindennel. Rengeteg üzenet és telefon jött, amikre folyamatosan válaszolgattam. Akkor közölték velem is, hogy nem kíván velem a csatorna a továbbiakban együtt dolgozni. Nem tagadom, meglepett a döntés.”

Pálffy közölte, a szerződése miatt semmilyen körülményről nem számolhat be, viszont nem is akar ezzel kezdeni semmit. Megtörtént, lett egy következménye – jelentette ki.

Elmondta, jelenleg oktatással telnek a napjai, ugyanis

kommunikációt (!) oktat főiskolán, középiskolában és egyetemeken is.

„Borzasztó fontosnak tartom a fiatal generáció oktatását, főleg manapság, amikor a social média már jelen van. A maradék időben önkénteskedem. Szeretnék hasznos lenni. Karitatív projektekben veszek részt, ezenkívül Balatonkenesén polgárőr vagyok. Most pedig a tartalékos munkával is kacérkodom.

Szeretnék a Magyar Honvédségnél önkéntes tartalékos lenni,

ez azonban hosszú folyamat, és bizonyos előírásoknak is meg kell felelni. Több orvosi és egyéb vizsgálaton, valamint nemzetbiztonsági átvilágításon is át kell esnem. A procedúrát elindítottam, remélem, sikerrel járok”

– osztotta meg.

Kapcsolódó:

Történt valami furcsaság a pedofilmentegető Pálffy Istvánnal, miután kicsapták a HírTV-től

https://nyugatifeny.hu/2023/08/23/kitort-a-panik-a-fideszben-palffy-istvan-hetfoi-botranya-utan-sorra-tuntetik-el-a-nyomokat-a-musorvezetorol

Valódi Hírek