Kitört a pánik a Fideszben Pálffy István hétfői botránya után: Sorra tüntetik el a nyomokat a műsorvezetőről

Most már legszívesebben letagadnák, hogy visszatért.

Beszámoltunk Pálffy István botrányos hétfői műsorvezetéséről, amelynek során a pedofíliát és a tömeggyilkosságot mentegette a KDNP-s politikusi múlttal (!) is rendelkező, alkoholbotránya miatt a parlamentből kibukott, valaha elismert híradósként számontartott botrányhős. A HírTV-s debütálásának végül az lett a következménye, hogy másnap kirúgták a csatornától, és annak vezetése el is határolódott Pálffytól.

Pálffynak egyébként létrehoztak egy Facebook-oldalt is, ahol az ő visszatérését hirdették, és oda kerültek volna azok a tartalmak is, amelyek – a végül tiszavirág-életűnek bizonyult – HírTV-s pályafutása során születtek volna. Csakhogy a csatorna már kedden este törölte Pálffy közszereplői oldalát.

A nyomok eltüntetése még nem ért véget: a szintén kormányzati hátterű, a KESMA-médiaholding tagjaként működő Bors online változata is elérhetetlenné tette az egyik videóját, amellyel Pálffyt igyekeztek futtatni – szúrta ki a Media1. A hírportál egyébként Pálffynak egy teljes napját végigkísérte a reggeli rutinjától a HírTV-s kamerapróbáján át egészen késő estig.

A szövegben egyébként szerepelt egy kifejezetten figyelemreméltó részlet is:

Pálffy István arra a kérdésre, hogy hogyan lehet felkészülni egy élő adásra, azt válaszolta, »leginkább úgy, hogy eltölt 50 évet a híriparban«. Majd hozzátette, hogy rengeteget kell foglalkozni a napi történésekkel.

A bakizásról úgy vélekedett, hogy senki sem tökéletes, ez mindenkivel megtörténik, és ezért az emberek megbocsátják. Egyébként szeretik is, kifejezetten azonosulnak vele – tette hozzá a Borsnak.

Kérdés, Pálffy bakiként tekint-e a hétfői elszólására, vagy őszinte megnyilvánulásként tekint rá. Mindenesetre a kormánypárti médiumok zöme immáron igyekszik úgy tekinteni Pálffyra, mintha nem is létezne.

Valódi Hírek