Most érkezett: Ordas balhé lett Pálffy István első munkanapjából, azonnal kicsapták a HírTV-től

Szégyenteljes viselkedését a csatorna sem nézhette tétlenül.

Hétfőn debütált Pálffy István, a tíz évvel ezelőtt, KDNP-s politikusként alkoholbotrányával hírekbe került, valaha népszerű tévésként számontartott műsorvezető a HírTV-n. Még el sem kezdett dolgozni a csatornánál, a luxusgázsijával máris botrányt okozott a munkahelyén.

Az első munkanapja sem telt el balhé nélkül: a Napi aktuális című műsorban első vendége Márki-Zay Péter volt, akit a pártja bejegyzésével kapcsolatban faggatott Pálffy. Az interjú során a műsorvezető nagyon súlyos kijelentést tett.

{U}gye, van az, hogy

bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké.

És ugyanakkor ott vannak a gyermekeink”

– jelentette ki mindenféle szégyenérzet nélkül Pálffy István. Majd ezután Márki-Zay kommentjére – miszerint egy tömeggyilkos is lehet beteg, de sem azzal, sem egy pedofillal nem szabad türelmesnek lenni – reagálva Pálffy tovább fokozta a bajt:

Az is egy mentális betegség.

A műsorról készült felvétel rövid ideig elérhető volt, azonban azt

a csatorna törölte a felületeiről.

A blikk.hu megtudta, Pálffy kollégáival másnap, azaz a keddi szerkesztőségi értekezleten közölték, hogy a pedofíliamentegető műsorvezetőt azonnali hatállyal kirúgták. A portál tudomása szerint a Napi aktuálist a továbbiakban ismét elődje, M. Dobos Marianne fogja vezetni.

Valódi Hírek