Nincs vége: Megszólalt a HírTV Pálffy István pedofilokat és tömeggyilkosokat mentegető kijelentéseiről

Gyorsan léptek.

Beszámoltunk Pálffy István botrányos HírTV-s debütálásáról, amelynek során a műsorvezető a pedofíliát mentegető kijelentést tett. A műsorvezető hosszú idő után először vezetett műsort, és rögtön súlyos botrányba keveredett.

Pálffy azt mondta:

{U}gye, van az, hogy

bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké.

És ugyanakkor ott vannak a gyermekeink”

Ezután Márki-Zay kommentjére – miszerint egy tömeggyilkos is lehet beteg, de sem azzal, sem egy pedofillal nem szabad türelmesnek lenni – reagálva Pálffy tovább fokozta a bajt:

Az is egy mentális betegség.

Az eset után a hétfő esti Napi aktuális című műsorban történt. A kirúgás kiszivárgását követően kedden este reagált a HírTV a hétfőn történtekre. A csatorna közleményét alább teljes terjedelmében közöljük:

„A Hír TV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen csatornánk elveivel és hitvallásával. A Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett.

A Hír TV a mai napon azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffy Istvánnal.”

Valódi Hírek