Valami készül? Egyetlen szóval üzent Tóth Gabi, de ezzel mindent elárult

Vajon hogyan tervezi?

Sejtelmes üzenetet küldött Tóth Gabi a követőinek: az énekesnő kedden az Instagram-oldalán osztott meg egy szelfit magáról. A kép alá csak annyit írt, „newchapter”, ami annyit tesz, új fejezet.

Bár a sztori 24 órán belül eltűnik a híresség közösségi oldaláról, Tóth Gabi bizonyára az „új fejezetet” sokkal hosszabb időre tervezi az énekesnő egyetlen napnál. Ahogy korábban írtuk, az énekesnő 6 együtt töltött év után válik Krausz Gábortól.

Új szerelme a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence, akivel már többször lencsevégre kapták a hetek során. Mellesleg az információk szerint a gerlepár már össze is költözött Szentendrén, valamint minden bizonnyal sok időt töltenek együtt, hiszen Tóth Gabi és a Fricska rendszeresen áll közösen színpadra.

Emellett pedig más téren is zajlik az élet az énekesnő körül: az elkövetkezendő időszakban rendszeresen láthatják rajongói a képernyőkön, ugyanis idén is beült a Sztárban sztár leszek! egyik zsűriszékébe, és már lázasan keresi csapata tagjait.

Mutatjuk Tóth Gabi friss fotóját:

Forrás: tothgabi/Instagram

Kapcsolódó cikkek:

Békül a válófélben lévő Tóth Gabi és Krausz Gábor? Furcsán üzengetnek egymásnak

https://nyugatifeny.hu/2023/09/08/mi-tortent-krausz-megbocsatott-volna-toth-gabinak-de-valami-egeszen-varatlan-derult-ki

Valódi Hírek