Békül a válófélben lévő Tóth Gabi és Krausz Gábor? Furcsán üzengetnek egymásnak

Gyanús!

Bombaként robbant a hír augusztus elején, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év házasság után elválnak egymástól. A sztárpár szakításának valódi okát eddig egyikük sem kommunikálta.

A bulvársajtó információi szerint az énekesnő beleszeretett a Fricska Táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe, aki már oda is cuccolt Tóthék nemrég felújított szentendrei házába. Sőt, közös nyaraláson is lefotózták a turbékoló gerlepárt.

A HOT! magazinnak azt mondta most egy Tóthékhoz közel álló forrás, hogy az énekesnő és a sztárséf fölötti sötét felhők lehet, eloszlanak. Ami azt jelenti,

akár ki is békülhetnek.

Közben arra az érdekes jelenségre is felfigyeltek a bulvárlap munkatársai, hogy Tóth és Krausz között folyik egyfajta „érdekes” digitális kommunikáció az Instagramon. A séf Tóth Vera, Gabi testvére felé is üzenget, míg Tóth Gabi szintén reagál rejtett üzenetekkel.

Tóth egyébként a Sztárban sztár leszekben zsűrizik. Legutóbbi adásban Majka annyira felbosszantotta, hogy káromkodva vonult ki a studióból. Krausz ezzel párhuzamosan a Dancing with the Stars című táncos műsorban vállal szerepet.

Valódi Hírek