Végképp betelt a pohár Tóth Gabinál: Elege lett, bíróságra megy a lesifotók miatt

Elfogyott a türelme.

Feljelentést tesz Tóth Gabi, amiért egy lesifotós felmászott szentendrei otthonának kerítésére, és onnan készített képeket kedden. Az eset idején az énekesnő éppen lányát altatta.

Megteszem a jogi lépéseket!

– üzente a nyilvánosságnak és a paparazzónak az Origo nevű kormánypárti szócsövön keresztül. A részletekkel kapcsolatban többet nem közölt az énekesnő.

Tóth Gabi körül egyébként felfordult a világ az elmúlt hetekben, amióta férje, Krausz Gábor szakított vele „egy kellemetlen fricska” miatt. Gyorsan kiderült, hogy az azonos nevű táncegyüttes tagjáról, Papp Máté Bencéről van szó, akivel Gabi összeszűrte a levet, és már be is költöztette őt a szentendrei házába.

Időközben felkérték a magyar Madonnát, hogy szegje meg augusztus 20-án Magyarország kenyerét. A rendezvényről aztán hirtelen törölték Gabi nevét, majd az utolsó napokban mégis visszakerült a programba, és végül mégis felszelte a szent pékárut.

Gabi az elmúlt időszak támadásaira egyébként rejtjeles üzenetekkel reagál, általában Instagram- vagy TikTok-oldalán. Legutóbb például a zaklatóinak üzent az Instagramján – szerdai üzenete minden bizonnyal a paparazzójának is szólt.

 

Valódi Hírek