Tóth Gabi gyerekkel a karjában üzente meg a világnak: Nem tűri meg a „gyűlöletet”

Tudja fokozni.

Óriási gyűlöletcaunami zúdult a válófélben lévő Tóth Gabira. Amióta kiderült, – egyelőre pletyka – hogy összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, a gyorslábú Papp Máté Bencével az énekesnő amolyan burkolt üzenetekben kommunikál a külvilággal a közösségi médiában.

Ami igazán botrányos, hogy a saját gyerekét használja fel ehhez. A magát mintaanyának képzelő Tóth szerdán a Facebookon eltűnő sztoriban üzente meg gyakorlatilag azt, hogy

nem érdekli, ki mit gondol róla, és az őt ért súlyos kritikák sem hatják meg.

Tóth a Szélcsend című dalból vett idézettel tudatta mindezt:

„Mikor rám szakad a felhő,
túl sok a gyűlölet
körülöttem, mint sűrű erdő,
de magamban nem tűröm meg.
Ömlik a kamu a fejemre, mégis
tudom, hogy bűvölet, délibáb –
veszek egy levegőt, és azzal űzöm el”

– írta a fekete-fehér slow motionra szerkesztett videójához, amelyben Hannaróza nevű gyermekét ölelgeti, gyakorlatilag pajzsként használva őt.

Tóth egyébként hétfőn is posztolt a gyermekével közös képet, amely valószínűleg Tóth Vera esküvőjén készülhetett. Testvére ugyanis az ő válásának bejelentésével majdnem egy időben férjhez ment. Mennyire idilli, ugye?

Két napja ezt üzente a Kárpátok Madonnája:

„Fönn van az életem egy fa tetején, senkinek le nem hozom
Csak maradok tisztelettel ott köpködve fűmagot
Aztán reggelre kikel a rét és talpam alá feszül
Az élettel együtt csak te meg én hármasban fészkelünk…”

A Szentasszony mondatai mögé rejtett titkos üzeneteket egyelőre nem sikerült 100 százalékosan dekódolni. Ha esetleg valakinek van ötlete, nyugodtan ossza meg velünk!

Egyébként Gabi (aki már a Facebookon is csak Krausz-Tóth Gabriella) hetekkel ezelőtt nyilvánosan, kommentben flörtölt az új szerelmével. A Fricska Instagramra feltöltött képe alá az öt tagnak bekommentelt 5 szívet, négy fehéret és egy pirosat. A vöröset Papp Máté Bence kapta.

Az ország kenyerét is megszegő, álkeresztény Tóth a virtuális szerelmi vallomásnak felfogható hozzászólással egy időben a közpénzen működtetett csalad.hu oldalon arról írt, mennyire hiányzott neki a férje az állami pénzből finanszírozott erdélyi turnéján, ahol egyes sajtóértesülések szerint megcsalhatta a férjét.

Az énekesnő érzéketlenségének talán legmagasabb fokmérője az volt, amikor a Krausszal való szakítás napján egy quadon pózolt az új ágyasával és a fideszes Pócs Jánossal a dinnyefesztiválon. Mit is várunk, ha még egy hetet sem gyászolta a házasságát… majd a kritikákra, vagy azoknak a véleményére ad, akik megkérdőjelezik a hitelességét?

Mindenesetre üzenjük a kereszténysége miatt üldözött, az önmagát bátran felvállaló és a szabadon szerető (gyakorlatilag a 10 parancsból kettőt kapásból megszegő) Gabinak:

a személyiségzavar kezelhető, csak szakemberhez kell fordulni.

Valódi Hírek