Lehullt a lepel? Kiderült, ki lehet Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében

Különös dolgok derültek ki.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos a hazai média. Megírtuk, hogy Krausz szerdán délután jelentette be: 6 év után elválnak Tóth Gabival. Az énekesnő nem sokkal később Instagram-oldalán kommentálta a történteket, azt állítva: gyermeküket a válás után is közösen nevelik majd.

A történtek mindenkit megleptek, ugyanis Tothék még nagy lendülettel tervezték közös jövőjüket Szentendrén, ahol egy házba szerettek volna beköltözni, amelynek felújítási munkálatairól is beszámoltak a nyilvánosságnak közösségi csatornáikon keresztül. Nem tudni, mi történt, kettejük szűkszavú szakítós posztjából pedig nem sok minden derül ki, szinte szóról szóra ugyanazt írták.

Miután Krausz Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy elválnak, Gabi is megosztotta ugyanezt az információt saját oldalán 1 óra késéssel. Bejegyzésük lényegi üzenete az volt: 6 év után elválnak, kislányukat pedig a jövőben közösen tervezik nevelni. Viszont a sztárséf posztjában akadt egy figyelemre méltó mondat, amely Gabi bejegyzéséből – különös módon – már hiányzik.

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”

– írta Krausz, amire sokan felfigyeltek, hiszen közismert, hogy az énekesnő évek óta dolgozik közösen a Fricska nevű háromtagú férfi táncegyüttessel, akikkel egyébként még a napokban is volt fellépése.

Azt nem tudni, pontosan mire utalt Krausz, hogy véletlen egybeesés-e a „fricska” szó használata, vagy pedig ez egy egyértelmű utalás a táncegyüttesre. A különös egybeeséssel kapcsolatban a pletykák viszont már szárnyra keltek és ahogy a mondás is tartja, „nem zörög a haraszt”.

Mint megírtuk, a sztárpár bejelentése után rengeteg együttérző, szánakozó és kárörvendő komment mellett felbukkant egy nagyon érdekes hozzászólás is. Az egyik olvasó arról írt, ő tudni véli, mi állhat a szakítás hátterében, amelyet Krausz posztja alapján szűrt le.

Mutatjuk a hozzászólást:

Ami pedig tegnap csak „egy lehetséges szcenárió” volt, az mára egyre biztosabb következtetés lehet. Észrevettük ugyanis, hogy Papp Máté Bence, „Fricska Máté” borítóképe alá Tóth Gabi 5 darab szívecskés emotikont is rakott. Persze lehet, hogy mindez csak egy egyszerű véletlen, mindenesetre az emberek már elkezdtek találgatni a történtekkel kapcsolatban.

(Címlapkép: Krausz Gábor/Facebook)

Valódi Hírek