Mit tett Tóth Gabi Krausz Gáborral? Megdöbbentő részletek derültek ki az énekesnő új viszonyáról

Erre senki sem számított.

Nem vesztegeti az időt Tóth Gabi és új párja, annak ellenére sem, hogy az énekesnő és férje, Krausz Gábor még csak a múlt hét szerdán jelentették be, hogy szakítanak. A Blikk legújabb információi szerint Gabi új udvarlója, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rendszeresen abban a szentendrei házban tölti az éjszakákat, amelyet Gabi és férje közösen vásároltak meg és újítottak fel.

Az ügyben nyilatkozó közeli ismerős szerint még ennél is többről lehet szó: a lap forrása azt állítja,

a szerelmesek már össze is költöztek.

Krausz Gábor pedig, – aki két hete szerzett tudomást arról, hogy felesége szíve egy másik férfi iránt lobbant lángra – jelenleg új otthont keres.

„A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban.

Így élnek jelenleg”

– mondta a házaspárt jól ismerő informátor a lapnak.

Úgy tűnik, Gabi meglehetősen gyors tempót diktál, és nem ismer tréfát a szív ügyeiben. Ugyanis alig fejezték be a férjével közösen vásárolt szentendrei házuk felújítását, Krausznak máris el kellett hagynia közös álomotthonukat. Ugyanakkor Gabi még számos alkalommal posztolt közösségi felületein arról, hogy mennyire várják a közös, vidéki életet, az otthont, ahol végre hosszú távra tervezhetnek.

Januárban a Novák Katalinhoz köthető csalad.hu propagandaoldal felületén az énekesnő még azt írta:

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném,

úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat.”

Krausz Gábor és Hannaróza a falakat is közösen festették a szentendrei házukban: a sztárséf erről egy bejegyzést is megosztott a nyilvánossággal, amelyben azt írta, mindenki a saját szobáját festette. Azonban most úgy tűnik, Krausz számára már nem maradt hely a házban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

A lap az informátortól azt is megtudta, mikor kezdődhetett el az énekesnő és a táncos viszonya.

„Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül

a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze,

Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret”

– árulta el az ismerős.

Minden jel arra mutat, hogy Gabi egyre kevésbé csinál titkot új románcából. Az énekesnő és új választottja pénteken Jászberényben is jártak közösen, a helybéliek elmondásaiból pedig kiderült, viszonyukból nem is csináltak titkot, ugyanis egymás kezét fogva sétálgattak, valamint egy-egy puszi is elcsattant a szerelmesek között.

A lap forrása arról is beszámolt, hogy Krauszt rettentően megviselik a történtek.

„Gábor nagyon meg van zuhanva lelkileg,

a barátok próbálják tartani benne a lelket, mert ez most egy nagyon nehéz helyzet neki. Az eddigi világa összedőlt, új életet kell kezdenie”

– mondta az informátor.

Kapcsolódó:

Itt a vége: Tóth Gabi férje bejelentette a válásukat

Megszólalt Tóth Gabi a szakítása után – Ezt üzeni az országnak

„Ezt egy hurrikán sem tépné szét!” — Így reklámozta pár hónapja a házasságát Novák Katalin oldalán Tóth Gabi

https://nyugatifeny.hu/2023/08/12/jaszbereny-toth-gabi-papp-mate-bence

Valódi Hírek