Megtörte a csendet Krausz Gábor: Meglepő helyről küldött fontos üzenetet a sztárséf (+videó)

Ráadásul egy meglepetést is ígért a követőknek.

Mint írtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor szerdán bejelentették, hogy 6 év után külön utakon folytatják az életüket. A hír a sztárpár rajongóit és barátait is hidegzuhanyként érte: Ördög Nóra, Steiner Kristóf, Nagy Alekosz, Lakatos Márk, valamint Kajdi Csaba is reagált a hírre. Utóbbi 3 mellesleg véleményükben különböző formákban szóvá tették: az énekesnő folyamatosan azt kommunikálta a külvilág felé, hogy keresztényi szeretetben élik az életüket.

Pedig a hírek szerint Gabi és a Fricska táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence között felforrósodott a levegő az utóbbi időben – egy névtelen informátor szerint ez a pletyka már régóta keringett hazai zenészeink között, és Krausz is utalást tett egy „kellemetlen fricskára” a szakításról szóló posztjában. Emellett az énekesnőről és a táncosról a napokban felkerült egy fotó az internetre, ahogy épp egy quadot lovagolnak meg Jászberényben a Kárpát-Haza konferencián.

Miközben az énekesnő és táncoslábú barátja vidéken múlatták az időt, Krauszról is kikerült egy felvétel a Facebookra: a sztárséf az Országos Mentőszolgálat oldalán tűnt fel.

Krausz egy mentőautóból jelentkezett be pénteken: mint mondta, a szeptember 2-án megrendezésre kerülő Városligeti Mentőnapról egyeztetett.

Gábor ugyanis zsűritagként fog részt venni az eseményen,

és a tavalyi évhez hasonlóan a főzőverseny résztvevőinek munkáját fogja értékelni. Hozzátette,

egy meglepetésvendéggel érkezik majd.

Idén 20 mentőállomás csapata méri össze az erejét, szuper hangulatra számítanak, több programmal is készülnek az érdeklődőknek. Sok szeretettel várnak mindenkit.

Valódi Hírek