Össztűz zúdul Pálffy Istvánra: Váratlanul elkotyogták, mekkora fizetése lesz az exképviselőnek

Hamarosan főműsoridőben lesz látható a képernyőkön.

Megírtuk, hogy Pálffy István 13 év után idén augusztusban visszatér a képernyőkre: az exképviselő főműsoridőben lesz látható a HírTV-n, ahol a Napi Aktuális című műsort fogja vezetni. Pálffy a műsorát példának tekinthető mércévé alakítaná, közösségteremtő hatást akar elérni.

Kollégái már kevésbé ilyen lelkesek – legalábbis ami Pálffy visszatérését illeti. A blikk.hu friss információ szerint a HírTV is több nehézséggel küzd, a bérfejlesztésre az utóbbi időben kevesebb pénz jutott, miközben a munkatársaknak egyre több a feladatuk.

Eközben – bennfentes információk szerint a volt országgyűlési képviselő

havi 3 millió forintos apanázsért igazolt le a csatornához.

Egy kollégája elárulta a hírportálnak: Pálffy vállalta, hogy nap mint nap a Balatonról felvezet majd Budapestre a felvételekre. Ragaszkodott a heti 5 nap forgatáshoz, de lesznek olyan beszélgetések is, amelyeket M. Dobos Marianne, a munkatársa készít, ő pedig a háttérben szerkesztői feladatokat lát majd el – fogalmazott a névtelen informátor.

Egy másik munkatársa megosztotta: az utóbbi időben többen felmondtak a csatornánál a nehéz munkakörülmények, valamint a béremelés elmaradása miatt, így meglepődtek Pálffy fizetésének hallatán. Mellesleg úgy tudják, a volt politikus fél évig egyezkedett a csatorna vezetőivel, mire rábólintott a munkára.

Pálffy nem nyilatkozott a hírportálnak, elhárította a kérdéseiket mondván, a csatorna az illetékes. A HírTV-től sem érkezett válasz, ám annyi kiderült, Pálffy szereplésétől nagyon sokat vár a csatorna.

Valódi Hírek